Afvallen voor vakantie? Ik weet er alles van! Ik ga gemiddeld 5 keer per jaar op vakantie en ik weet hoe fijn het is als je nog in je bikini past of hoe het voelt om vol zelfvertrouwen op het strand te lopen. Lees alles over afvallen voordat je op vakantie gaat!

afvallen vakantieAfvallen voor vakantie?

De winter maanden gaan weer langzaam voorbij en de meeste hebben weer genoten van lekker eten en van de nieuwste Netflix serie’s. Het is nu tijd om te gaan kijken waar je naartoe wilt gaan voor de zomer vakantie.

Mijn collega Johan van goedekoffer.nl weet alles over de beste koffers en ik weet bijna alles over reizen, dit leek me dus wel een leuk artikel om te schrijven, want ook ik wil elke keer weer vol zelfvertrouwen rondlopen op het strand. En dit hoeft echt geen wasbordje te zijn.

Op deze pagina ga ik precies uitleggen wat ik altijd doe om af te vallen 2 a 3 maanden voordat ik op reis ga.

Hoe snel afvallen

Het belangrijkste vindt ik dat je gezond moet afvallen, hierdoor voel je je ook beter. Dit betekent gezond eten. Wat je niet moet doen is beginnen met afslank pillen en afslank shakes. Dit moet je natuurlijk zelf weten maar met een goede gezonde voeding en wat meer bewegen kom je al een heel eind. Daarnaast zit je veel lekkerder in je vel als je gezond afvalt.

Het zonnetje begint te schijnen en je wilt opeens een aantal kilo afvallen zodat je straks weer in je zomer kleding past. Dit is wat je moet doen. (althans dit is hoe ik het doe!! )

Ik ga absoluut niet naar de sportschool maar meestal na de winterdagen begin ik wel aan een dieet, een gezond dieet waar je echt mee kan afvallen. Daarnaast loop ik elke dag minstens 5-6 kilometer in een uur!! Dus ook niet moeilijk om te doen.

Als je dit dieet en het lopen 2 a 3 maanden volhoudt ga je je veel lekkerder voelen en ook veel afvallen.

Zelf maak ik al enkele jaren gebruik van verschillende afslank recepten. Je vindt verschillende goede en lekkere recepten boeken op bol.com. Klik op het receptenboek om direct naar de website te gaan.

afvallen voor vakantie

In het boek staan 100 lekkere recepten die zorgen voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat. Natuurlijk als je stopt met dit dieet en je gaat weer dagelijks chips eten of lekker uit eten komt het er zo weer bij.

In ieder geval dit is hoe ik het doe, het is super lekker en je valt er nog van af ook. Na een paar maanden loop ik vol zelfvertrouwen op het strand.

Tot slot.

Dit dieet volg ik alleen maar als ik niet op vakantie ben, ik vind het natuurlijk zonde om niet te genieten van al het buitenlands eten, dus dit boek laat ik altijd thuis. Maar zodra ik weer thuis ben volg ik weer het dieet van het afslankrecepten bijbel. Het is niet alleen lekker maar ook makkelijk en leuk om te doen.

Ik weet het deze website gaat over het zoeken naar de beste koffers, maar ik vind in de categorie reistips dat er ook een artikel moet staan over afvallen, want iedereen die op vakantie gaat wil voordat hij of zij vertrekt nog een aantal kilo’s kwijt.

Wil je toch meer lezen over koffer, lees dan de blog berichten.

About the Author

Lisa

Hallo, Ik ben Lisa 24 jaar en dol op reizen, in samenwerking met Goedekoffer.nl schrijf ik artikels over reizen en natuurlijk wat er allemaal bij komt kijken zoals koffers en reisaccessoires. Zelf reis ik veel over de hele wereld. Veel plezier met het lezen van mijn berichten!!

View All Articles