American Tourister Bon Air 55cm!! Met een enorme kleurenkeuze heeft American Tourister’s Bon Air iets voor elke reiziger. Deze review schrijf ik nu alleen voor de Bon Air handbagage maar de koffer met vier spinner wielen is er ook in midden en grote maat.

American Tourister Bon Air 55cm!!

Een betrouwbare koffer die beschikbaar is in leuke en levendige kleuren. Bon Air van American Tourister heeft een duurzame schaal die bestand is tegen ruwe handelingen.

Daarnaast heeft deze koffer 4 hele soepele spinner wielen waardoor het ook weer makkelijk wordt om de koffer gewoon naast je mee te rollen.

Hieronder een overzicht van alle kleuren die op dit moment beschikbaar zijn.American Tourister Bon Air 55cm blauwAmerican Tourister Bon Air 55cm bordoAmerican Tourister Bon Air 55cm groenAmerican Tourister Bon Air 55cm pinkAmerican Tourister Bon Air 55cm roodAmerican Tourister Bon Air 55cmAmerican Tourister Bon AirAmerican Tourister Bon Air 55cm blauw

Bekijk deze koffer bij Travelbags.nl > Bekijk deze koffer bij Bagageonline.nl >

 

Specificaties American Tourister Bon Air 55cm

Een super sterke en hippe koffer met een super stoer design. Hieronder de specificaties van de koffer.

Afmetingen: 55 x 40 x 20 cm
Gewicht: 2,5 kg
Inhoud in liters: 31,5 liter
Soort koffer: Harde koffer handbagage
Aantal Wielen: 4 soepele spinner wielen
Koffersluiting: Ritssluiting met TSA cijfer slot
Materiaal: Polypropyleen
Aanbevolen voor: Een weekend weg

Bekijk deze koffer bij Travelbags.nl > Bekijk deze koffer bij Bagageonline.nl >

Video American Tourister Bon Air.

Deze koffer is op dit moment één van de best verkochte koffer in Nederland maar ook wereldwijd is deze koffer een uitblinker. Bekijk deze koffer nog beter door de onderstaande video.

Tot Slot.

Bedankt voor het lezen van deze koffer review. Al met al is deze koffer echt een super koffer niet alleen maar het design en de kwaliteit van deze koffer is top maar ook dat er zoveel kleuren van zijn is ontzettend leuk. Dit zie je niet altijd!

RATINGS:

  • Gebruiksgemak: 5/5
  • Ontwerp: 4.5 / 5
  • Prestaties: 4/5
  • Instructies: 4/5

VOORDELEN:

  • Stevige wielen
  • Duurzame schaal
  • lichtgewicht
  • Ruim

American Tourister is het kleine broertje van Samsonite dus voldoet aan dezelfde kwaliteit en eisen als een dure Samsonite koffer.

Bekijk hier de gehele collectie van American Tourister op Travelbags.nl 

Wil je meer koffer reviews lezen dan kan dat hier.

Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dit onderaan deze pagina. 

Lees ook:

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles