American Tourister koffer? Een super goed merk made by Samsonite. Iedereen kent het merk inmiddels wel als het kleine broertje van Samsonite en als we aan Samsonite denken, denken we gelijk aan de beste kwaliteit maar soms ook hoge prijzen. Maar American Tourister is een stukje goedkoper dan Samsonite maar wel met dezelfde kwaliteit.

>> Bekijk hier de beste American Tourister koffers in de aanbiedingen bij Travelbags.nl

Op deze pagina over merk en onze top 5 met de beste American Tourister koffers.

american touristerOver het merk?

American Tourister is een bagagemerk dat eigendom is van Samsonite. Sol Koffler richtte in 1933 American Luggage Works op in Providence, Rhode Island, Verenigde Staten.  In 2009 werd American Tourister overgenomen door Astrum International, dat ook eigenaar is van Samsonite.  Astrum werd twee jaar later omgedoopt tot Samsonite Corporation.  Het assortiment van American Tourister bestaat uit koffers, rugzakken en portefeuilles.

American Tourister koffer! Top 5 beste koffers.

Hieronder een mooie overzicht van de meest verkochte koffers van American Tourister.

Nummer 1: American Tourister Bon Air Spinner 

De meest verkochte koffer van American Tourister is de Bon air serie, de koffer is niet duur, heeft een super mooi design en is kwalitatief erg sterk. Daarnaast is deze koffer te bestellen in verschillende hippe kleuren. Speciaal voor deze koffer heb ik een review pagina gemaakt, deze kan je hier lezen.

American Tourister kofferAmerican Tourister koffers

>> Bekijk de hele serie op Travelbags.nl

 

Nummer 2: American Tourister Soundbox Spinner

En weer een super harde koffer, de Soundbox is een speciale koffer met een mooi apart design. De opvallende cirkels doet denken aan retro vinylplaten, daarom ook de naam Soundbox. De koffer is super licht en super sterk door het polypropyleen materiaal. Ook over deze koffer heb ik een speciale review geschreven, deze kan je hier lezen.

American Tourister soundbox kofferAmerican Tourister soundbox

>> Bekijk deze serie op Travelbags.nl

 

Nummer 3: American Tourister Herolite Super Light Spinner

Een nylon koffer met de beste kwaliteit, een super mooie koffer en op moment van schrijven de meest verkochte zachte koffer van American Tourister. De modellen uit deze collectie zijn super licht en super sterk. Ook te bestellen in handbagage en meerdere verschillende kleuren. 4 soepele spinner willen en maar 2,2 kg licht. Een ideale koffer voor je vakantie.

koffer kopenamerican tourister koffer kopen

>> Bekijk deze serie op Travelbags.nl

 

Nummer 4: American Tourister Aero Racer Spinner 

En dan zijn we nu aangekomen bij de nummer 4 van ons lijstje de Aero Racer spinner koffer. Reis onbezorgd de hele wereld over met deze mooie koffer met een super mooi design. Deze koffer is gemaakt van super sterk ABS materiaal en heeft een TSA cijferslot en twee handvatten. Het mooie is dat deze koffer een inhoud heeft van 110 liter maar deze kan je nog uitbreiden naar 115 liter. (ongeveer 25 kg bagage) Ook deze koffer is te bestellen in verschillende frisse kleuren en maten.

american tourister koffer kopenamerican tourister koffer kopen

>> Bekijk deze serie op Travelbags.nl

 

Nummer 5: American Tourister Sunside Spinner 

Zeker niet de minste koffer! Te vergelijken met de Bon Air serie op nummer 1 is deze Sunside spinner koffer. Een wat oudere collectie met prima kwaliteit en ook een mooi design. Daarnaast is deze koffer ook super licht door het polypropyleen materiaal.  Ook deze koffer is te bestellen in verschillende zomerse kleuren en verschillende maten zoals handbagage.

american tourister trolleyamerican tourister

>> Bekijk deze serie op Travelbags.nl

 

Tot slot.

Inmiddels is American Tourister wel een bekent merk geworden mede dankzij het merk Samsonite. De koffers worden per collectie uitbundig getest voordat ze de markt opgaan. Daarnaast hebben de koffers fabrieksgarantie van 3 jaar. Als je een koffer van American Tourister aanschaft kan je hier jaren goed mee op vakantie.

Bedankt voor het lezen! Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina. 

Lees ook:

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles