Bagageband schiphol? Als je gaat inchecken bij Schiphol moet je je koffer afgeven want die moet het bagageruim in. Je koffer gaat dan op de lopende band en komt uit eindelijk in het vliegtuig waar je mee vliegt terecht. (als het goed is.) Het gebeurt natuurlijk wel eens dat je koffer niet in het vliegtuig zit of dat het beschadigd is. Lees hier wat je moet doen als je koffer beschadigd.

Is je koffer zoek? dan zal je koffer waarschijnlijk wel op de volgende vlucht zitten want je koffer wordt gelabeld bij het inchecken. Zorg ook altijd voor en kofferlabel met alleen je email gegevens. Laten we nu maar eens gaan kijken wat je koffer voor weg aflegt naar het vliegtuig.

Dit gebeurt er met je koffer na het inchecken op Schiphol?

Hieronder een leuke video van een koffer met daarop een GoPro camera op de bagageband van Schiphol. (erg leuk om te zien. )

Ga je binnenkort op reis en heb je nog geen koffer, neem dan kijkje op onze top 10 beste koffers van 2020 pagina. Een mooi overzicht van de beste koffers. Bekijk hier onze top 10 koffers

Bedankt voor het lezen, wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina. 

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles