Beste stormparaplu? In Nederland regent het regelmatig, dus het is altijd makkelijk een goede stormparaplu te hebben. Zeker als het ook nog heel hard waait dan is een goede stormparaplu bijna een must have. Op deze pagina schrijven we een keer niet over koffers maar over de beste stormparaplu’s. Lees hieronder meer.

Beste stormparaplu 2020

Een storm paraplu is een sterkere paraplu dan de normale paraplu die je gewend bent. Het wil natuurlijk ook weleens hard waaien in Nederland en je wilt niet dat je paraplu open klapt en kapot gaat. Ben je op zoek naar een goede paraplu? Doe het dan gelijk goed met een stormparaplu.

Hieronder een mooi overzicht van de beste stormparaplu 2020.

Senz stormparaplu

Eén van de best bekende merken onder de storm paraplu’s is Senz, Senz was de eerste in Nederland met de stormparaplu. Door de vorm van deze plu is het bestand tegen zware stormen. Je hebt de keuze uit opvouwbare en vast paraplu’s

Mijn voorkeur gaat echt uit naar een vaste paraplu die je wel kan inklappen maar niet kan uitvouwen. Dit omdat deze een stuk sterker zijn dan de opvouwbare paraplu’s. Hieronder een paar afbeeldingen van hoe deze paraplu eruit ziet.

Door op de afbeeldingen te klikken ga je naar Travelbags.nl. Bekijk meer soorten en kleuren. 

Beste stormparaplusenz stormparaplu

>> Bekijk alle Senz paraplu's op Travelbags.nl

 

Deze mooie paraplu’s zijn erg stormbestendig en kunnen wel wind krachten aan van 100 km per uur. Daarnaast zijn de paraplu’s erg licht hebben eye-savers aan de uiteinde van de paraplu en zorgen voor UV bescherming van UPF 50+.

Een super paraplu die dus niet snel kapot gaat met zware windstoten.

Impliva STORMaxi

Ongeveer dezelfde paraplu als hierboven maar een stuk goedkoper. Ook deze paraplu’s kunnen aardig wat wind opvangen zonder open te klappen of zelfs stuk te gaan.

Een super lichte paraplu met een aluminium stok van 82 centimeter.  Deze paraplu is net als de Senz paraplu getest in een wind tunnel en trotseert makkelijke windsnelheden tot 100 km per uur.

Door op de afbeeldingen te klikken ga je naar Travelbags.nl. Bekijk meer soorten en kleuren. 

Beste stormparapluimpliva stormaxi paraplu

>> Bekijk alle Impliva stormparaplu's op Travelbags.nl

 

Tot slot.

Dit zijn eigenlijk de 2 beste stormparaplu’s die er op dit moment zijn! Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een paraplu bij de action te kopen, maar is er veel regen en wind dan heb je grote kans dat deze paraplu kapot gaat. Natuurlijk kunnen de 2 hierboven ook weleens kapot gaan, maar dat gebeurd niet vaak. Daarnaast krijg je ook nog garantie op de stormparaplu’s.

Bedankt voor het lezen, wil je graag reageren op deze pagina dan kan dat onderaan deze pagina. 

Lees ook: De beste schooltassen van 2020.

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles