Carlton koffer kopen? Een merk dat je misschien ook wel kent, Carlton. Een Engels merk maar wereldwijd verkrijgbaar. Carlton staat zeker in de top 10 van de meest verkochte koffermerken wereldwijd. En terecht!! Super mooie koffers, top kwaliteit en een stuk goedkoper dan Samsonite. De koffers van Carlton zijn een beetje te vergelijken met Samsonite en Delsey.

Carlton koffer kopen? Onze top 5!

Carlton is niet overal meer beschikbaar, maar zelf hebben ze een grote webwinkel in Nederland. We hebben deze website onderzocht, reviews bekeken, prijzen bekeken en natuurlijk de koffers bekeken. We hebben hier een mooie top 5 van gemaakt.

Nummer 1: CARLTON Phoenix NXT Spinner Case

Een super mooi design een lage prijs en een prima kwaliteit, deze koffer is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Deze koffer heeft  een unieke combinatie van glans en matte structuren en krijgt hierdoor een robuuste maar ook elegante look. Deze koffer is gemaakt van lichtgewicht polypropyleen en is voorzien van een TSA cijferslot.

Carlton koffer kopenCarlton koffer kopen

Bekijk deze koffer op Carltonshop.nl >

 

Nummer 2: Carlton Voyager Spinner Case

Eén van de meest populaire koffers is deze Voyager Spinner koffer, een super mooie koffer en beschikbaar in verschillende maten en leuke kleuren. Deze koffer is ook weer een lichtgewicht koffer met 4 soepele spinner wielen.

Carlton kofferCarlton koffer

Bekijk deze koffer op Carltonshop.nl >

 

Nummer 3: Carlton Nova Spinner.

En dan nu een soft koffer: De Nova Spinner koffer is een lichtgewicht koffer met een anti diefstal rits. Deze koffer is ook weer beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Bekijk ze allemaal door op de afbeelding te klikken.

Carlton soft kofferCarlton soft koffer

Bekijk deze koffer op Carltonshop.nl >

 

Nummer 4: Carlton Stark NXT Spinner Case

Alweer één met een super mooi design, Deze Spinner koffer is een lichtgewicht koffer gemaakt van polycarbonaat materiaal en heeft 4 stevige dubbele spinner wielen. De koffer is voorzien van een TSA-slot. Deze koffer is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Bekijk ze allemaal door op de afbeelding te klikken.

Carlton Stark kofferCarlton Stark koffer

Bekijk deze koffer op Carltonshop.nl >

 

Nummer 5: Carlton Stellar Spinner Case

En dan de laatste maar zeker niet de minste koffer van Carlton. Een super mooie koffer met een strak design. Deze koffer is een combinatie van verschillende structuren, de structuren beschermen de koffer tegen beschadigingen en krassen. Ook deze mooie koffer is beschikbaar in verschillende stoere kleuren en maten. Klik op de afbeelding om de koffer beter te bekijken.

carlton koffer kopencarlton koffer kopen

Bekijk deze koffer op Carltonshop.nl >

Tot slot.

Carlton is een prima merk, een beetje te vergelijken met Samsonite, American Tourister en Delsey. Ik zal Carlton ook niet in een lager segment zetten want de koffer zijn van prima kwaliteit en de prijs ook zeer gunstig. Bedankt voor het lezen van dit artikel, ik hoop dat je er wat aan had. Wil je niet voor een losse koffer kijken maar wil je gelijk een kofferset voor het hele gezin? Carlton verkoopt ook hele koffersets lees dit artikel voor meer informatie.

Bekijk ook ons artikel met de top 5 koffers van American Tourister

Wil je reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina.

Bekijk hier alle koffers van Carlton op Carltonshop.nl

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles