De beste harde koffers? Ga je binnenkort op vakantie en wil je alvast gaan kijken naar een goede koffer? Dan zit je op deze pagina goed. Wil je graag een harde koffer of een zachte nylon koffer? Op deze pagina de beste harde koffers.

De beste harde koffers?

Er zijn zoveel verschillende koffers, je hebt harde ABS koffers of zachte nylon koffers, je heb koffers met 2 wielen en met 4 wielen. Dan heb je nog verschillende maten en ontzettend veel merken. Daarom hebben wij van Goedekoffer.nl een mooi overzicht gemaakt met de beste harde koffers. Als je nog niet weet wat voor koffer je wilt raad ik je aan om onze homepagina te lezen met ons advies. Alle koffers hieronder zijn ook beschikbaar in andere maten. Hieronder de top 5 beste harde koffers!!

de beste harde koffersNummer 1:  Samsonite Aeris Spinner 75

We beginnen gelijk met de beste koffer van het merk Samsonite. Deze koffer is al jaren de bestseller van Samsonite. Dit komt natuurlijk door de beste kwaliteit en de juiste prijs. Deze harde Polypropyleen koffer heeft 4 wielen en is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Van de 374 reviews krijgt deze koffer 5 sterren op de website van Travelbags.nl. Daarnaast heeft de koffer 10 jaar fabrieksgarantie.

Wil je weten wat de prijs is klik dan hieronder op de knop.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

de beste harde koffersNummer 2: American Tourister Lock’n’Roll

Ook weet een super kwaliteit koffer, deze keer van het merk American Tourister het kleine broertje van Samsonite. Dit betekent dat deze koffer ook weer door Samsonite is gemaakt en alle testen heeft ondergaan. Vandaar dat we weten dat deze koffer ook super is. Daarnaast heeft deze koffer super veel inhoud en de prijs is ook erg gunstig.

Wil je weten wat de prijs is klik dan hieronder op de knop.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

skyhopper carryonNummer 3: CarryOn Skyhopper 4 Wiel Trolley

Nu even een ander merk namelijk CarryOn een Nederlands merk. Bij deze koffer kunnen we zeggen dat veel mensen gaan voor de prijs. De kwaliteit is natuurlijk ook prima, maar niet te vergelijken met de bovenstaande merken. Een sterke ABS koffer met rits sluiting, de koffer heeft 4 spinner wielen en is extra licht. (4,6kg ) Ook deze koffer is beschikbaar in verschillende kleuren en maten, ook handbagage.

Wil je weten wat de prijs is klik dan hieronder op de knop.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

Samsonite best harde koffersNummer 4: Samsonite S’Cure Spinner

En weer 1 van Samsonite, de S’Cure spinner. Een super koffer met extreem veel inhoud. Deze koffer is ook weer een 4 wiel spinner koffer met de beste kwaliteit. Een handig TSA cijferslot waarmee de koffer goed beveiligd is. Deze koffer is wel wat duurder dan de bovenstaande koffers maar dan heb je ook een prima kwaliteit koffer waar je jaren mee kan reizen. Ook deze koffer is er in handbagage.

Wil je weten wat de prijs is klik dan hieronder op de knop.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

bhppy koffer kopenNummer 5: Bhppy print koffer

Altijd al een koffer willen hebben die kwaliteit goed is maar zeker goed opvalt als je zit te wachten bij de bagageband op het vliegveld. Dan zijn de print koffers van Bhppy een prima keuze. De prijs is laag en de kwaliteit is top. Deze koffer is er in verschillende kleuren en prints. De koffer is beschikbaar in verschillende maten, ook handbagage alleen deze heeft 2 wielen in plaats van 4.

Bekijk alle kleuren prints van deze koffer.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

Tot slot.

Tot zover het artikel “de beste harde koffers” ik hoop dat je er wat aan hebt. Deze top 5 lijst hebben wij zelf gemaakt aan de hand van verschillende website’s en reviews op deze website’s.  Op dit moment is dit onze top 5 en kan maandelijks veranderen omdat de prijzen niet kloppen of iets niet meer op voorraad is. We promoten het kijken op de website van Travelbags.nl omdat dit gewoon de beste en grootste webshop is van Nederland in koffers en tassen. Daarnaast hebben ze vaak de beste prijzen.

Bedankt voor lezen.

Bekijk hier alle harde koffers op travelbags.nl 

Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina. 

Lees ook: De beste handbagage koffers. 

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles