De beste koffers voor een vakantie van twee weken! Je gaat lekker voor 2 weken op vakantie, dan is het belangrijk dat je een goede koffer hebt, niet alleen geldt dat voor de kwaliteit maar ook voor de veiligheid zoals een goed TSA slot. Op deze pagina lees je alles over de beste koffers voor een vakantie van twee weken. Lees verder…

De beste koffers voor een vakantie van twee weken!

Er zijn natuurlijk een hoop koffers en koffermerken, je kan natuurlijk voor een grote koffer onder de 100 euro kiezen, maar je kan ook een betere kwaliteit koffer kopen die je elk jaar kan gaan gebruiken. Het is maar net hoe vaak je op vakantie gaat. Als je twee weken op vakantie gaat is het niet echt handig om een handbagage koffer te kopen. Dus die kunnen we al wegstrepen.

Dan is er weer de vraag, moet ik gaan voor een harde koffer of voor een zachte nylon koffer. Een nylon koffer is weer erg handig met inpakken, de koffer rekt mee en is meestal ook expandable (uitbreidbaar). De harde koffer is weer extra beschermend tegen diefstal maar ook voor breekbare items in je koffer.

Het is maar net wat je wilt. Hieronder een klein overzicht van de beste koffers met de beste kwaliteit voor een twee weken vakantie.

Koffer nummer 1: Samsonite S’Cure Spinner 75

De meest verkocht koffer op dit moment is de S’Cure van het top merk Samsonite. Deze koffer is in meerdere kleuren beschikbaar. De koffer is niet erg goedkoop, maar dan heb je wel een koffer van top kwaliteit waar je jaren mee kan doen. Klik onderaan de afbeeldingen op de knop voor alle specificaties.

De beste koffers voor een vakantie van twee weken De beste koffers voor een vakantie van twee weken

Prijs: € 129,00
Klik hieronder op de knop voor meer informatie.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

Koffer nummer 2: American Tourister Bon Air Spinner L

Op nummer 2 een koffer van American Tourister, dit merk is onderdeel van Samsonite. De kwaliteit is net zo goed en de prijs is een stuk goedkoper. Daarnaast is het design super stoer. Deze koffer is ook beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Klik onderaan de afbeeldingen op de knop voor alle specificaties.

bon air koffer kopen bonair koffertje te koop

Prijs: € 99,00
Klik hieronder op de knop voor meer informatie.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

Koffer nummer 3: American Tourister Lock’n’Roll Spinner 75

Ook weer een super spinner koffer van het merk American Tourister. Deze koffer is goedkoper dan de bovenstaande koffers en een stuk ruimer, daarnaast heeft deze koffer nog 3 sloten waardoor je koffer extra beveiliging heeft. Klik onderaan de afbeeldingen op de knop voor alle specificaties.

koffer american tourister voor twee weken koffer voor twee weken

Prijs: € 89,00 (aanbieding, kan elk moment veranderen.)
Klik hieronder op de knop voor meer informatie.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

Koffer nummer 4: CarryOn Air Koffer 77

Toch hebben we gekozen voor een goedkope nylon CarryOn koffer omdat hier natuurlijk ook vraag naar is. Deze koffer komt daarvoor het meest in aanmerking, de koffer heeft ontzettend veel positieve reviews op de website van Travelbags.nl. Daarnaast is deze koffer erg goedkoop en de koffer is extra uitbreidbaar ( zie tweede foto). Klik onder de afbeelding op de knop om te specificaties te bekijken.

nylon koffer kopen De beste koffers voor een vakantie van twee weken

Prijs: € 79,00
Klik hieronder op de knop voor meer informatie.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

Koffer nummer 5: CarryOn Skyhopper 4 Wiel Trolley 78

Wil je toch graag een goede sterke ABS koffer en een betaalbare prijs? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor deze stoere CarryOn Skyhopper Koffer. Dit is een mooie koffer die makkelijk mee te nemen is op vakantie. Gemiddeld wordt deze koffer beoordeeld met een 9.6 en je krijgt 5 jaar garantie op deze koffer. Klik onder de afbeeldingen op de knop om te specificaties te bekijken.

De beste koffers voor een vakantie van twee weken koffer abs

Prijs: € 79,95
Klik hieronder op de knop voor meer informatie.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

Tot slot

Tot zover het artikel “De beste koffers voor een vakantie van twee weken” er zijn natuurlijk nog veel meer koffers voor een vakantie van twee weken. Klik hier om een totaal overzicht te bekijken op Travelbags.nl van alle grote koffers voor een lange vakantie.

Als je elk jaar wel twee weken op vakantie gaat raad ik je aan om gelijk voor kwaliteit te gaan en een goede koffer te kopen. Hier betaal je wel iets meer voor maar je hoeft niet elk jaar of elke twee jaar een nieuwe koffer te kopen. Als je wat minder op vakantie gaat kan je natuurlijk ook naar de Action of de Cranenbroek, maar let wel op de kwaliteit is niet hetzelfde als een goede Samsonite koffer.

Bedankt voor het lezen en alvast een fijne vakantie.

Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat helemaal onderaan deze pagina. 

Meer tips? Lees dan al onze blog berichten.

Bekijk ook de top 10 koffers van 2020!

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles