De beste laptoptas voor je zakenreis! Als je vaak op zakenreis gaat is het belangrijk dat je een goede stevige laptoptas hebt omdat hier meestal je belangrijkste dingen inzitten voor je zakenreis. Dit kan zijn je laptop, je paspoort, je telefoon, je tablet en waarschijnlijk ook belangrijke documenten voor de zaken. Op deze pagina de beste laptoptassen voor je zakenreis.

De beste laptoptas voor je zakenreis!

Hieronder een mooi overzicht van de beste en stevigste laptoptassen.

DSTRCT Wall Street Workingbag 14″

Deze super mooie leren tas is ideaal voor je zakenreis, het materiaal is van erg sterk leer en heeft nog genoeg vakken met extra ruimte voor bijvoorbeeld je telefoon, tablet, documenten. Deze tas is geschikt voor een 14″ laptop. De tas is beschikbaar in 2 kleuren.  Klik hieronder op de knop voor nog meer informatie.

De beste laptoptas voor je zakenreis

 

Bekijk deze laptoptas op Travelbags.nl >

 

Buitenafmetingen: 31 x 40 x 10 cm
Laptopvak: 14.1″
max. laptop afmeting: 25 x 35 x 3 cm
Materiaal: Leer

Samsonite Karissa Biz Organised Shopping 14.1

De beste laptoptas voor je zakenreis

De Samsonite Karissa Biz is een super leuke business laptoptas voor de vrouw, de tas kan je over de schouder dragen maar ook gewoon aan de hand. Deze tas heeft extra ruimte voor je andere belangrijke spullen zoals je telefoon en je portemonnee. Daarnaast is de tas ook nog beschikbaar in 3 leuke kleuren. Klik hieronder op de knop voor nog meer informatie.

Bekijk deze laptoptas op Travelbags.nl >

 

Buitenafmetingen: H 29 x B 40.5 x D 21.5 cm
Gewicht: 1 kg
Inhoud: 19,3 liter
Laptopvak: 14.1″

Samsonite XBR Bailhandle 3C 15.6” expandable

samsonite laptoptas

Even geen leren tas maar een echte stevige laptoptas van polyester en Pu van het vertrouwde merk Samsonite. Deze tas is ontzettend zakelijk en heeft erg veel ruimte, de tas kan je over je schouder hangen maar ook gewoon aan de hand vasthouden. Deze laptoptas in maar in 1 kleur te verkrijgen. Klik hieronder op de knop voor nog meer informatie.

Bekijk deze laptoptas op Travelbags.nl >

 

Buitenafmetingen:  34 x 44.5 x 24.5 cm
Gewicht: 1,6 kg
Inhoud: 24 liter
Laptopvak: 15.6″

Castelijn & Beerens Firenze Business Laptopbag 15.6

castelijn en beerens laptop tas

Een vrij prijzige tas maar zeker de moeite waard als je veel op reis gaat voor je werk, in de tas kan een 15,6 inch laptop. Deze serie van Castelijn en Beerens is gemaakt van heel soepel leer, het logo van Castelijn en Beerens is subtiel in het leer verwerkt. Klik hieronder op de knop voor nog meer informatie.

 

Bekijk deze laptoptas op Travelbags.nl >

 

Buitenafmetingen: H 32 x B 40 x D 7 cm
Laptopvak:  15.6″
Materiaal: Leer

DSTRCT Wall Street Workingbag 16″

stoere laptop tas

Een super leuk merk en een super stoere laptoptas, deze tas is gemaakt uit echt Karakteristiek kwaliteitsleder. Naast een laptop en een tablet biedt de tas ook ruimte voor andere dingen zoals je telefoon, portemonnee, pennen en documenten. Dit is de ideale tas voor je zakenreis, een echte must have laptoptas. Klik hieronder op de knop voor nog meer informatie.

 

Bekijk deze laptoptas op Travelbags.nl >

 

Buitenafmetingen: 31 x 43 x 11 cm
Laptopvak: 16″
max. laptop afmeting: 27 x 39 x 4 cm
Materiaal: Leer

Samsonite Nefti Bailhandle 15.6″

samsonite Nefti

Deze Samsonite Nefti laptoptas is speciaal ontwikkeld voor de dames, de tas is geschikt voor een 15,6″ laptop en heeft nog meer echte ruimte voor andere belangrijke spullen. De tas is te bestellen in 4 verschillende leuke kleuren. Klik hieronder op de knop voor nog meer informatie.

Bekijk deze laptoptas op Travelbags.nl >

 

Buitenafmetingen: H 27 x B 40.5 x D 10.5 cm
Gewicht: 0,5 kg
Inhoud: 8,8 liter
Laptopvak: 15.6″

Samsonite Guardit Up Laptop Bailhandle 15.6

goedkope laptoptas

Wil je een iets goedkopere laptoptas maar toch van goede kwaliteit en met een zakelijke uitstraling. Dan kan je gaan voor de Samsonite Guardit Up laptoptas. Deze laptoptas is geschikt voor een 15,6″ laptop en biedt nog voldoende ruimte. Klik hieronder op de knop voor nog meer informatie.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

Buitenafmetingen: H 30 x B 40 x D 10 cm
Gewicht: 0,5 kg
Inhoud: 13,5 liter
Laptop vak: 15.6″

Samsonite Rewind Laptop Backpack L Expandable

 rugtas

Je kan natuurlijk ook nog kiezen voor een zakelijke laptop rugtas. Deze rugtas van Samsonite is van de beste kwaliteit en heeft enorm veel ruimte, daarnaast is deze tas makkelijk te vervoeren op je rug of aan de hand. De tas is beschikbaar in 2 zakelijke kleuren, zwart en blauw. Klik hieronder op de knop voor meer informatie.

Bekijk deze laptoptas op Travelbags.nl >

 

Tot slot.

Tot zover het artikel “De beste laptoptas voor je zakenreis.”ik hoop dat je er wat aan hebt. Er zijn natuurlijk nog veel mooie laptoptassen. Bekijk deze allemaal op Travelbags.nl of op Bagageonline.nl

Ben je toch opzoek naar de beste koffer voor je vakantie of zakenreis, lees dan al mijn blog berichten over de beste koffer of onze top 10 met de beste koffers.

Is een laptoptas handbagage?

Onlangs kreeg ik een vraag van één van onze bezoekers of een laptoptas mee mag als handbagage, wij hebben dit even uitgezocht en het antwoord hierop is: Je mag bij bijna elke vliegtuigmaatschappij één stuk handbagage meenemen, dit kan zijn een handbagage koffer of een tas, dus ook een laptoptas.

Maar als je reist met een handbagage koffer en een laptoptas moet je kiezen of tegen betaling meenemen als handbagage of je handbagage koffer mee in de bagage ruimte van het vliegtuig.

Bedankt voor het lezen, als je wilt reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina.

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles