De koffer van Cristiano Ronaldo! Natuurlijk wordt hij gesponsord en krijgt hij gewoon een koffer van het merk American Tourister (by Samsonite), wel een top koffer namelijk de American Tourister Soundbox. Bekijk hieronder deze mooie koffer.

De koffer van Cristiano RonaldoAmerican Tourister Soundbox

De koffer van Cristiano Ronaldo

De American Tourister Soundbox koffer, een koffer met een uniek design, de cirkels op de koffer doet denken aan retro vinylplaten. Vandaar ook de naam Soundbox. De koffers beschikken over veel flexibele opbergruimte voor al je bagage. De koffers speciaal ontworpen voor de grootste muziek en reisliefhebbers en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en felle kleuren.

Het mooiste van deze koffer is dat de koffer uitbreidbaar is maar ook extra licht en super sterk dankzij het polypropyleen materiaal. De koffer ziet er super stoer uit en is ook nog eens praktisch te gebruiken.

Door middel van een rits is de koffer uitbreidbaar tot 110 liter inhoud. (25 kilo bagage)

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

> Bekijk deze koffer op Bagageonline.nl

 

 

american Tourister Soundboxmooie koffer Soundbox

koffer american touristersoundbox koffer

Video American Tourister Soundbox

Hieronder de reclame van Cristiano Ronaldo met de koffer.

 

Tot slot.

Bedankt voor het lezen van dit artikel, de Amercin Tourister Soundbox is een super mooie stevige koffer waar je jaren mee kan doen. De koffer is extra sterk door het polypropyleen materiaal en ziet er ook nog mooi uit. De koffer is het goedkoopste te bestellen bij Travelbags.nl en Bagageonline.nl 

Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina. 

Opzoek naar de goedkoopste koffers? 

Koffers zijn er in ontzettend veel soorten en maten, op onze website geven wij een duidelijk overzicht over wat voor koffer merken en koffer soorten er allemaal zijn.  

Het bestellen van een koffer kan je het beste doen bij de grootste koffer specialist van ons land namelijk Travelbags.nl. Elke dag heeft deze webshop diverse goede aanbiedingen.

>> BEKIJK HIER ALLE KOFFER AANBIEDINGEN OP TRAVELBAGS.NL

 

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles