De mooiste koffer collecties van 2020! Een koffer is geen leuke gadget die je graag wil kopen,  je hebt het gewoon nodig als je op vakantie gaat. Wacht maar tot je de onderstaande koffers ziet!

De mooiste koffer collecties van 2020!

Hieronder een mooi overzicht van de mooiste koffer collecties van 2020.

Samsonite Neopulse Spinner

Als je het hebt over een mooi koffer design dan is deze koffer van het merk Samsonite de echte uitblinker, daarnaast is deze koffer ook gemaakt van 100% Makrolon polycarbonaat. Dit maakt de koffer extra stevig en super licht. Je betaald wel wat voor deze koffer maar een goede koffer kopen is niet gratis. Deze koffer is beschikbaar in meerdere maten en meerdere mooie kleuren.

Door op de onderstaande afbeeldingen te klikken ga je automatisch naar Travelbags.nl

mooiste koffermooie koffer van samsonite

 

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

SuitSuit Fabulous Fifties Trolley

Echt een koffer waar je mee gezien mag worden. Ik ben helemaal fan van dit merk, vooral omdat ze altijd hippe frisse koffer designs hebben. Deze koffer is misschien iets meer voor de dames, maar is echt super mooi en de kwaliteit is ook top. Hieronder een aantal afbeeldingen. Bekijk ook de SuitSuit review geschreven door Anouk.

SuitSuit koffer sixtiesmooiste collectie koffer

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

American Tourister Bon Air Spinner

Absoluut een top koffer van een top merk!! American Tourister is het kleinere broertje van Samsonite en dit betekent dan ook dat de koffer van top kwaliteit is. Vooral de Bon Air spinner koffer is er één die goed opvalt. De koffer is beschikbaar in verschillende frisse kleuren, zie hieronder.

De mooiste koffer collectiesDe mooiste koffer collecties

De American Tourister Bon Air koffer is de meest verkochte koffer van 2020 en wij hebben hier speciaal een review over geschreven. Klik hier voor de American Tourister Bon Air Review

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

Samsonite Cosmolite Spinner

Deze koffer is gemaakt met het nieuwe Curv Materiaal, dit materiaal is gemaakt van 100% polypropyleenkorrels en is hierdoor super licht en ultra sterk. Het design van deze koffer is natuurlijk ook supermooi. Het is wel een dure koffer maar dan heb je zeker de Bentley onder de koffers. De koffer is beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

Door op de onderstaande afbeeldingen te klikken ga je automatisch naar Travelbags.nl

 

cosmolite koffer samsonitecosmolite koffer samsonite

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

Travelbags Stockholm 4 Wheel Trolley

En dan nu een extreem goedkope koffer met een super stoer strak design, deze koffer is van het eigen merk Travelbags.nl en is van prima kwaliteit. Ook deze koffer is beschikbaar in verschillende kleuren en maten, ook kan je bij deze koffer een hele set kopen.

Door op de onderstaande afbeeldingen te klikken ga je automatisch naar Travelbags.nl

mooiste koffer collectiesmooiste koffer

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

Tot slot.

Tot zover het artikel met de mooiste koffer collecties! Iedereen die op reis gaat heeft een koffer nodig. Vaak wordt er dan ook naar de prijs gekeken, en heb je al een leuke koffer voor maar € 39,95 bij de Action. Vaak zijn deze kwalitatief minder dan een goede Samsonite of Carlton koffer. Let wel op dat als je een koffer gaat kopen dat kwaliteit belangrijker is dan design zeker als je veel reist.

Bedankt voor het lezen, wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina. 

Opzoek naar de goedkoopste koffers? 

Koffers zijn er in ontzettend veel soorten en maten, op onze website geven wij een duidelijk overzicht over wat voor koffer merken en koffer soorten er allemaal zijn.  

Het bestellen van een koffer kan je het beste doen bij de grootste koffer specialist van ons land namelijk Travelbags.nl. Elke dag heeft deze webshop diverse goede aanbiedingen.

>> BEKIJK HIER ALLE KOFFER AANBIEDINGEN OP TRAVELBAGS.NL

 

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles