Decent Tranporto One TrolleyReview: Decent Tranporto One Trolley 76!   Het is al weer even geleden maar toch weer even een koffer review! Deze keer de Decent Tranporto One Trolley.

Een super stoere koffer van topkwaliteit en met een ontzettend lage prijs. Daarnaast is de koffer ook nog beschikbaar in verschillende leuke hippe kleurtjes. Onlangs kwamen we deze koffer tegen op de website van Travelbags.nl en wilden hier gelijk een review voor schrijven omdat de klanten reviews erg positief zijn en de prijs zo laag is. Lees hieronder meer over deze koffer.

 

 

Decent Tranporto One Trolley 76! 

Decent is al jaren een groot merk in koffers en tassen, en vaak zijn deze koffers erg goedkoop. Deze koffer heeft vier sterke spinner wielen, een TSA cijfer slot, een handvat boven en aan de zijkant en is super sterk door het ABS materiaal.

De koffer is makkelijk te sluiten met een ritssluiting, de lopertjes van de rits kan je in het TSA cijferslot drukken en kan je makkelijk weer openen door aan de zijkant van het TSA slot te drukken. Je kan de koffer op slot zetten door simpel weg de code van het slot aan te passen.

De koffer is te bestellen in verschillende maten en 7 verschillende leuke kleuren, zie afbeeldingen hieronder.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl Bekijk deze koffer op Bol.com >

 

Decent Tranporto One Trolley decent koffer kleuren decent tranporto koffer decent koffer kleuren decent tranporto one trolley decent tranport blauw decent tranporto koffer

Specificaties: 

Deze review gaat over de 76 cm koffer, maar de koffer is uiteraard ook in andere maten verkrijgbaar. Hieronder de specificaties:

Buitenafmetingen H 76 x B 45 x D 30 cm
Gewicht 4,5 kg
Inhoud 95 liter
Soort koffer Harde koffer
Aantal Wielen 4 spinner wielen
Koffersluiting Ritssluiting
inpakriemen Ja
Adreslabel Nee
Telescopische trekstang Ja
Handvat(ten) Boven- en zijhandvat
Materiaal ABS

Prijs koffer: € 69,90 bij Travelbags.nl

Deze koffer is geschikt voor een grote zomervakantie.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl Bekijk deze koffer op Bol.com >

RATINGS:

  • Gebruiksgemak: 4.5/5
  • Ontwerp: 4.5 /5
  • Prestaties: 4/5
  • Instructies: 4/5

VOORDELEN:

  • Stevige spinner wielen
  • Duurzame schaal van ABS materiaal
  • Erg licht
  • Ruim

Hieronder nog wat foto’s van deze koffer.

tranport decent koffer

tranporto decent koffer

tranporto koffer van decent

tranporto koffer van decent

Tot slot.

Al met al een super koffer die we echt even moesten delen op onze website. Als je nog op zoek bent naar een koffer dan is deze koffer zeker de moeite waard om te bekijken. Ga je maar voor een weekend weg dan heb je deze koffer ook nog in de midden maat en handbagage maat.

Bedankt voor het lezen.

Lees ook onze andere koffer reviews.

Bekijk deze koffer op Bol.com >

 

Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina. 

Opzoek naar de goedkoopste koffers? 

Koffers zijn er in ontzettend veel soorten en maten, op onze website geven wij een duidelijk overzicht over wat voor koffer merken en koffer soorten er allemaal zijn. 

Het bestellen van een koffer kan je het beste doen bij de grootste koffer specialist van ons land namelijk Travelbags.nl. Elke dag heeft deze webshop diverse goede aanbiedingen.

>> BEKIJK HIER ALLE KOFFER AANBIEDINGEN OP TRAVELBAGS.NL

 

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles