Goedkope Tickets Efteling? Ik vind reizen ontzettend leuk en dit probeer ik dan ook meerdere keren per jaar te doen. Maar ik ben ook ontzettend fan van de Efteling. Daarom even geen artikel over koffers of andere dingen over reizen maar gewoon over de Efteling. Lees alles over de Efteling….

De Efteling.

Het grootste familie attractie park van ons land, en eentje om trots op te zijn. Elke keer als ik weer met mijn kinderen naar de Efteling ga zit ik weer in een soort van sprookje. Iedereen in Nederland kent het park wel en is er wel eens geweest.

Het magische pretpark de Efteling ligt in het plaatsje Kaatsheuvel in Noord-Brabant. Het staat bekend als één van de grootste en leukste pretparken welke door velen door heel het jaar wordt bezocht. De Efteling staat met name bekend om het sprookjesbos en de Fata morgana. De magische en toverachtige uitstraling van het park geeft het de juiste ambiance voor een leuk dagje uit voor jong én oud.

Het park is maar liefst 72 hectare groot en is één van de oudste nog geopende pretparken in Europa. Op 31 mei 1952 werd de Efteling officieel geopend met het Sprookjesbos en op 11 mei 1956 opende de Efteling de Stoomcarroussel, het eerste grote attractie naast het Sprookjesbos.  Daarna volgde veel meer attracties en werd de Efteling de Efteling zoals het nu is.  Inmiddels heeft de Efteling 5 thema gebieden (rijken ) Marerijk, Anderrijk, Reizenrijk, Ruigrijk en Fantasierijk.

Bekijk hier de beste aanbiedingen van de Efteling >

 

Attracties Efteling

Goedkope Tickets Efteling

Symbolica

Er zijn diverse verschillende attracties te vinden in de Efteling. Naast het beroemde sprookjesbos en de Fata morgana voor de kleinere bezoekers, zijn er ook diverse spannende en leuke attracties en achtbanen, waaronder de Joris en de Draak. Uiteraard zijn er ook nog diverse water attracties waaronder de Vliegende Hollander.

De meest bekende attracties van de Efteling zijn de Fata Morgana, wildwaterbaan Pirana, Carnaval festival, Droomvlucht, de vliegende Hollander, Vogel rok,  Joris en de draak, Python, Villa Volta, Symbolica en natuurlijk nog veel meer.

Mijn dochter van 5 gaat het liefst alleen naar sprookjesbos, Carnaval festival en natuurlijk naar de verschillende mooie shows die je ook in het park kan bekijken.

Bekijk hier de beste aanbiedingen van de Efteling >

 

Video’s van een aantal attracties.

Ik kan een hele website maken als ik alle attracties moet gaan omschrijven, maar ik denk dat je de meeste wel kent. Hieronder een aantal video’s

Carnaval Festival

Droom vlucht

Joris en de Draak

Symbolica

Goedkope Tickets Efteling

Overnachten Efteling.

In de zomer van 2018 ben ik met mijn familie een weekend naar de Efteling geweest, we verbleven in het hotel van het Loonsche land en ik kan het iedereen aanraden. Een mooi hotel met een mooi omgeving, je kan 5 minuten wandelen naar de Efteling of je pakt gewoon het elektrische treintje dat ieder half uur voorbij komt.

Bekijk hier de beste aanbiedingen van de Efteling >

 

Als je een weekend of midweek naar de Efteling wilt gaan is het hotel van het Loonsche land het goedkoopste, maar je kan er ook voor kiezen om een leuk huisje te boeken in het Loonsche land of in Bosrijk dat net ietsje dichter bij de Efteling zit. Je kan natuurlijk ook in het Efteling hotel overnachten met leuke thema kamer.

Wil je graag reageren op dit artikel, dan kan dat onderaan deze pagina!!

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles