Handbagage koffer met powerbank? Hoe handig zou het zijn als je handbagage koffer gewoon een aansluiting heeft waarmee je je tablet of smartphone mee kunt opladen. Gelukkig bestaan deze koffers al. Bekijk ze hieronder.

Handbagage koffer met powerbank?

Tegenwoordig zijn er al koffers die een aansluiting hebben waarmee je je telefoon mee op kan laden, dit werkt meestal met een powerbank die je ook los thuis of in je hotel kamer kan opladen. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan als je telefoon of tablet leeg is, stop gewoon je oplader in de USB aansluiting in je koffer en je kan gewoon verder met je telefoon, tablet of laptop. Erg handig dus, vooral als je veel reist voor zaken of voor de lol.

Dan is het natuurlijk nog belangrijk dat je koffer ook van uitstekende kwaliteit is. Hieronder een mooi voorbeeld van een goedkope handbagage koffer met USB aansluiting voor een powerbank. Het enige nadeel is dat je hier nog een powerbank bij moet kopen.

Koffer met USB aansluiting.

Hieronder een leuke stevige en goedkope handbagage koffer met USB aansluiting, deze koffer is niet alleen maar goedkoop maar ook super sterk en heeft een super mooi design. Bij deze koffer moet je zelf wel een powerbank bij kopen.

Travelbags Premium 4 Wheel USB Connect

Handbagage koffer met powerbank

 

Deze handbagage is ideaal, erg goedkoop en in 2 mooie kleuren te bestellen bij Travelbags.nl 

Tot slot.

Een USB aansluiting in je koffer is erg handig, vooral als je veel voor je werk of bedrijf reist, je hebt dan vaak apparatuur bij die je tussendoor gewoon kan opladen. Je ziet bijna geen koffers te koop staan waar de powerbank bij zit, deze moet je echt los kopen en aan een paar voorwaarden voldoen. De reden dat deze niet gelijk in een koffer zit is omdat het te duur is om de koffer met USB te bestellen in het buitenland en te laten vervoeren naar Nederland. De koffers worden dan ook te duur om te verkopen op webshops of in de winkels.

Dus bijna altijd moet je nog een powerbank kopen. Hier heb ik ook een mooie pagina, lees deze goed door voordat je zomaar een powerbank besteld. Klik hier voor powerbank in het vliegtuig. 

Bedankt voor het lezen, en wil je graag reageren op dit artikel dan kan je onderaan reageren. 

Bekijk ook onze top 5 Samsonite koffers.

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles