Handige reisaccessoires die je mee kan nemen op reis! Ik reis ontzettend veel en ik weet als geen ander hoe zwaar een reis kan zijn, zeker als je 12 uur in het vliegtuig zit of bijna een dag moet rijden. Er zijn natuurlijk een hoop reisaccessoires die je reis een stuk aangenamer kan maken. Op deze pagina (tevens mijn eerst blog bericht) wil ik een aantal tips geven welke reisaccessoires je eigenlijk mee moet nemen om je reis zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Download GRATIS onze handige vakantie koffer inpak checklist! Download hier.

Handige reisaccessoires die je mee kan nemen op reis!

Ik vind het ontzettend belangrijk om uitgerust op de plaats van bestemming te komen zodat ik meteen echt vakantie kan gaan vieren en niet moe in mijn hotel kamer een dutje ga doen. Hier zijn handige reisaccessoires voor die je reis echt minder vermoeiend maakt. Zoals een heerlijk nek kussen en een oogmasker waardoor je heerlijk kunt slapen. Ligt er een baby achter je huilen,  pak dan ook voor de zekerheid je oordoppen in.

Heb je net een nieuwe koffer maar ben je toch bang dat je koffer kapot gaat,  per ongeluk open klapt of misschien wel open gebroken wordt, koop dan een kofferriem, deze heb je met verschillende sloten, ook TSA combinatie slot.

Vlieg je alleen met een handbagage koffer dan is het belangrijk dat je ook je vloeibare toiletartikelen in een transparant zakje meeneemt.

Bekijk alle reis comfort producten op Travelbags.nl

Inpakproblemen koffer.

Je hebt een super mooie koffer met veel ruimte, toch als je je spullen die je mee wilt nemen alvast sorteert op bed zie je dat je toch teveel hebt. Hier heb je weer handige compressie zakken voor, doe je kleren erin, haal het lucht eruit en je zal zien dat alles er veel makkelijker in past. Daarnaast blijven je kleren ook nog schoon.

Dan mag je koffer weer niet te zwaar zijn, bij KLM bijvoorbeeld mag je koffer niet zwaarder zijn dan 23 kilo. Is je koffer wel zwaarder dan moet je per kilo extra betalen, en dat kan flink oplopen. Sommige koffers hebben een ingebouwde weegschaal maar je kan deze ook los kopen. Zo sta je niet voor een verrassing als je straks gaan inchecken.

Plaats van bestemming.

Niet alleen voor je reis maar ook voor je vakantie zijn er verschillende handige reisaccessoires.

Kom je heerlijk uitgerust in je hotel aan en hebben ze een ander stopcontact. Dit kan je weer makkelijk oplossen met een universele stekker.

Erg handig (vind ik zelf)  is om een handige heuptas/moneybag mee te nemen. Ga je lekker shoppen of een terrasje pakken dan is het handig dat alles wat belangrijk voor is bij je hebt. Er wordt natuurlijk nog wel eens wat gestolen en als tourist ben je een makkelijk doelwit.

Dit zijn maar een paar kleine dingen voor op reis, maar alleen al met de gedachte dat je dit allemaal bij hebt wordt je reis al minder stressvol.

Hieronder zal ik een klein overzicht maken van de beste reisaccessoires.

5 handige reisaccessoires

Samsonite Accessoires Kofferriem met Cijferslot

Handige reisaccessoires

Extra veiligheid voor je mooie koffer en de inhoud van je koffer. Door de kofferriem wordt je koffer nogmaals goed afgesloten mocht je kofferslot kapot gaan of mocht er iemand interesse hebben in de inhoud.

Dit artikel bekijken bij Travelbags.nl >>

 

Travel Accessories Amenity Kit

Handige reisaccessoires

Met deze set kom je pas uitgerust weer thuis of op je vakantie plek. Heb je een lange reis te gaan dan is dit de meest ultieme set voor jou. Een lekkere kussen een oogmasker en oordoppen waardoor je heerlijk kan slapen en uitgerust weer aankomt.

 

Dit artikel bekijken bij Travelbags.nl >>

 

Samsonite Accessoires Digitale Kofferweegschaal 

Samsonite Accessoires Digitale Kofferweegschaal

Geen verrassingen meer bij het inchecken op het vliegveld. Het is belangrijk om je koffer te wegen voordat je op reis gaat. Als je gaat reizen heb je bepaalde regels waar je je aan moet houden. Dit geldt ook voor het gewicht van je koffer.

 

Dit artikel bekijken bij Travelbags.nl >>

 

Herschel Supply Co. Seventeen Heuptas black

heuptas Accessoires

Altijd handig voor op reis, een tas die je altijd bij je hebt en waar je belangrijk dingen zoals je telefoon en portemonnee in kan doen. Tip: Kijk goed naar de kwaliteit, je wilt niet dat je deze tas verliest of dat het gestolen wordt.

 

Dit artikel bekijken bij Travelbags.nl >>

 

Samsonite Accessoires Geaarde Wereld Adapter met USB graphite

reisstekker universeel

Altijd handig een universele reisstekker, je wilt straks niet hebben dat je je telefoon of camera niet kan opladen. Deze wereld adapter kan je gebruiken in USA, UK, Zwitserland, China, Australië, Japan en alle andere landen binnen Europa. Ideaal dus.

 

Dit artikel bekijken bij Travelbags.nl >>

 

Tot slot.

Tot zover dit artikel, als je op reis gaat kan je het jezelf goed gemakkelijk maken met handige reisaccessoires. Niet alleen maar comfort maar ook voor de veiligheid van je spullen. Ook handig om een EHBO setje mee te nemen mocht er iets gebeuren op vakantie. In ieder geval het belangrijkste wat je niet moet vergeten is je paspoort, ID kaart en geld ( bankpas of creditkaart. )

Bekijk hier alle reisaccessoires op Travelbags.nl

Ik hoop dat je hebt genoten van dit artikel en mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Bedankt voor het lezen.

Wil je reageren op dit artikel dan kan dit onderaan deze pagina. 

About the Author

Lisa

Hallo, Ik ben Lisa 24 jaar en dol op reizen, in samenwerking met Goedekoffer.nl schrijf ik artikels over reizen en natuurlijk wat er allemaal bij komt kijken zoals koffers en reisaccessoires. Zelf reis ik veel over de hele wereld. Veel plezier met het lezen van mijn berichten!!

View All Articles