Koffer kopen Bol.com! De winkel van ons allemaal. Iedereen in Nederland kent de populaire webwinkel Bol.com wel. Ik denk dat iedereen wel een keer iets bij bol heeft besteld. Bij Bol.com kan je inmiddels alles kopen met meestal de beste prijzen. Op deze pagina de beste koffers van Bol.com.

Koffer kopen Bol.com!

Lekker makkelijk een koffer kopen op een webshop die je al kent en waar je waarschijnlijk al een account hebt, je hebt de koffer de volgende dag in huis en je hoeft vaak geen verzendkosten te betalen. Alle goede koffermerken staan op de website van Bol (Samsonite, SuitSuit, Princess, American Tourister en nog veel meer bekende merken.) Hieronder even een mooie top 5 van de beste koffer op Bol.com. (volgens ons, onderaan de pagina de top 10 koffers van Bol.com zelf. )

Top 5 meest verkochte koffer op Bol.com 

Nummer 1: American Tourister Bon Air Spinner

Ook bij Bol.com absoluut de nummer 1 koffer. De meest verkochte koffer op alle webshops, deze koffer heeft een super mooi design, is sterk, niet duur en is gemaakt door Samsonite. De koffer is te bestellen in verschillende maten en leuke kleuren. Bekijk hieronder de American tourister koffer Bol.com

koffer bol.comAmerican Tourister Bon Air koffer

Bekijk hier alle kleuren, maten en prijzen. 

Nummer 2: SUITSUIT Fabulous Fifties Reiskoffer

Een super mooie, stevige en vrolijke koffer. Op dit moment de meest verkocht koffer op Bol.com. Bekijk hier onze SuitSuit koffer review.

Koffer kopen Bol.com Koffer kopen Bol.com

Meer informatie over deze koffer

Nummer 3: Samsonite Reiskoffer – Flux Spinner

En dan even een koffer van het beste merk van de wereld, Samsonite. Wie kent het merk niet. De Samsonite Flux collectie is een iets duurder collectie maar wel met de beste kwaliteit. Bekijk hieronder Samsonite koffer Bol.com

samsonite flux kofferKoffer kopen bol.com

Bekijk de kleuren, maten en specificatie van deze mooie koffer.

Nummer 4: Decent Tranporto-One Trolley 76

Een goedkope koffer van een goed degelijk merk. Over deze koffer heb ik al eens eerder een review geschreven, als je deze wilt lezen dan kan dat hier. Deze koffer is ook beschikbaar in verschillende kleuren en maten.

decent koffer kleurendecent tranporto koffer

Bekijk de kleuren, maten en specificatie van deze mooie koffer.

Nummer 5: CarryOn Skyhopper Reiskoffer

Een koffer uit eigen land, tenminste het merk komt uit Nederland, de koffers worden net als bijna alle andere merken in China gemaakt. Deze koffer hebben we op nummer 5 gezet omdat de koffer van uitstekende kwaliteit is en ook nog erg goedkoop is. Bekijk meer door op de afbeelding te klikken.

skyhopperKoffer kopen bol.com

Bekijk de kleuren, maten en specificatie van deze mooie koffer.

Tot slot.

Bedankt voor het lezen van dit artikel, hieronder nog een overzicht van de top 10 koffers van Bol.com. Voordat je een koffer gaat kopen, vergelijk de koffers altijd even op andere website’s zoals Travelbags.nl of Bagageonline.nl, soms is de koffer goedkoper bij een ander. Een koffer kopen bij Bol.com is vertrouwd en meestal de volgende dag in huis zonder verzendkosten, daarnaast kan je ook nog achteraf betalen wat bij sommige webshops niet kan. Tot zover dit artikel, ik hoop dat je er wat aan had. Hieronder de top 10 koffers van Bol.com.

Top 10 koffers Bol.com.

Ook Bol.com heeft een eigen top 10 gemaakt van hun meest verkochte en beste koffers. Klik op de afbeelding om deze te bekijken.

top 10 koffers bol.com

Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dit onderaan deze pagina. 

Bekijk ook de top 5 beste lichtgewicht koffers van Bol.com 

Bekijk onze pagina met de top 5 Samsonite koffers.

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles