Koffer met foto? Hoe leuk zal het zijn als je straks een koffer hebt die je gelijk herkent aan je eigen foto, of foto van je gezin.

Heel veel merken doen het al, een complete koffer bedrukken met foto. En het maakt niet uit welke foto je op de koffer wilt laten bedrukken. Dit kan een foto zijn van je gezin, je hond, je vriend of vriendin of een andere leuke foto. Je kunt de koffer personaliseren met welke foto dan ook. Heb je een leuke foto en ga je binnenkort op reis, koop dan een koffer met foto. Op deze pagina geef ik je meer informatie over de beste merken koffers met foto en natuurlijk de beste deals. 

Een koffer met foto is niet alleen leuk voor jezelf maar ook heel leuk om cadeau te geven. Gaat je familie, vriend of vriendin binnenkort op reis? Dan is het leuk om ze te verrassen met een eigen unieke koffer met foto. Zo ben je er een beetje bij terwijl je geliefde op reis is. Een koffer met foto laten bedrukken is dus ook een prima cadeautip.

koffer met foto koffer met foto
>> Bekijk deze handbagage foto koffer >> Bekijk deze XXL foto koffer

 

Koffer met eigen foto.

Stel je eens voor: je staat bij de bagage band te wachten op je zwarte, blauwe of rode koffer, dan moet je echt goed zoeken want er zijn waarschijnlijk heel veel koffers met die kleuren. Een goede koffer met eigen herkenbare en unieke foto laten bedrukken is hiervoor een goede oplossing. Je herkent je bedrukte koffer meteen zodra deze de bagageband op rolt. Geen stress meer dat je de verkeerde koffer van de band haalt, of dat je niet weet welke koffer nu van jou is. Zodra je unieke koffer met foto de band op rolt krijg je ook gelijk een glimlach op je gezicht omdat de koffer met een leuke koffer is bedrukt. Een koffer die herinneringen op roept! Voor jou, of voor degene aan wie je de koffer hebt meegegeven. Een koffer met foto is dus niet alleen handig, maar ook nog eens heel erg leuk!

Op dit moment zijn er 2 grote top merken die deze koffer bedrukken service aanbieden. Dit zijn Claymore en het welbekende Nederlandse Princess. De koffers zijn te krijgen in verschillende maten. Als je naar budget gaat kijken kan je beter kiezen voor een Princess fotokoffer in plaats van Claymore. Claymore is zeker een beter merk maar ook een stukje duurder. Hieronder de 2 handbagage koffers. (55 cm)

Princess handbagage.

koffer met foto

Bekijk deze koffer >>

 

Claymore handbagage

koffer met foto

Bekijk deze koffer >>

 

De koffers die bedrukt worden met een unieke foto zijn van goede kwaliteit. Het zijn hardcase koffers met 4 wieltjes. Ze vallen in de categorie lichtgewicht en zijn eenvoudig mee te nemen. Je eigen ontwerp of foto komt haarscherp op de koffer en in full colour. De koffers zijn schokbestendig en kunnen dus tegen een stootje. Nadat je de koffer hebt ontworpen met je eigen foto wordt deze bedrukt en zul je de koffer binnen 2 a 3 dagen ontvangen.

Een laptop trolley of een business trolley is ook mogelijk met eigen foto bedrukking, klik hier om alle fotokoffers te bekijken op Yoursurprise.nl.

Hieronder kan je reageren, wil je meer lezen over koffers en merken lees dan onze blog berichten.

Ook koffers van Woezel en Pip kan je op Yoursurprise bestellen. 

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles