Koffer met foto? Hoe leuk zal het zijn als je straks een koffer hebt die je gelijk herkent aan je eigen foto, of foto van je gezin.

Heel veel merken doen het al, een complete koffer bedrukken met foto. En het maakt niet uit voor  foto. Dit kan zijn van je gezin, je hond, je vriend of vriendin en natuurlijk nog veel meer. Het maakt niet uit. Heb je een leuke foto en ga je binnenkort op reis, koop dan een koffer met foto. Op deze pagina geef ik je meer informatie over de beste merken koffers met foto en natuurlijk de beste deals. 

Ook leuk om als cadeau te geven!!

koffer met foto koffer met foto
>> Bekijk deze handbagage foto koffer >> Bekijk deze XXL foto koffer

 

Koffer met eigen foto.

Stel je eens voor je staat bij de bagage band te wachten op je zwarte, blauwe of rode koffer, dan moet je echt goed zoeken want er zijn maar zat koffers met die kleuren.  Maar een leuke koffer met een eigen herkenbare foto zou hiervoor echt een oplossing zijn. Waarschijnlijk pluk je je koffer er zo tussen uit. Het is dus niet alleen leuk maar ook erg makkelijk. Tevens is het ook een leuk cadeau voor iemand die straks gaat reizen.

Er zijn eigenlijk maar 2 grote top merken die deze service nu aanbieden en dat zijn Claymore en het welbekende Nederlandse Princess. Natuurlijk in verschillende maten. Als je naar budget gaat kijken kan je beter kiezen voor een Princes fotokoffer in plaats van Claymore. Claymore is zeker een beter merk maar ook een stukje duurder. Hieronder de 2 handbagage koffers. (55 cm)

Princess handbagage.

koffer met foto

Bekijk deze koffer >>

 

Claymore handbagage

koffer met foto

Bekijk deze koffer >>

 

Een laptop trolley of een business trolley is ook mogelijk met eigen foto bedrukking, klik hier om alle fotokoffers te bekijken op Yoursurprise.nl.

Hieronder kan je reageren, wil je meer lezen over koffers en merken lees dan onze blog berichten.

Ook koffers van Woezel en Pip kan je op Yoursurprise bestellen. 

Over de schrijver

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

Reageren

Laat een reactie achter

Opzoek naar een goedkope koffer? Bekijk HIER alle aanbiedingen op Travelbags.nl!!
+