De beste koffer van de maand: De koffer Stockholm van het eigen merk Travelbags.

koffer van de maandDe koffer van de maand: Travelbags.nl is inmiddels de grootste webshop van Nederland die alleen maar gespecialiseerd is in Koffer en Tassen. Hoog tijd dus voor een eigen merk koffer. En wat voor koffer!!

Inmiddels hebben wij van Goedekoffer.nl al meer dan 20 jaar ervaring betreft koffers en tassen en we kunnen gerust zeggen dat we een echte expert zijn. Elke maand willen wij dus een nieuwe koffer op deze pagina zetten wat wij de beste koffer van de maand vinden. Deze maand dus de Stockholm koffer van Travelbags.nl

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

Deze koffer is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en natuurlijk ook de wensen van de reizende klant. De koffer heeft een super stoer design en is gemaakt van het super sterke polycarbonaat. Daarnaast heeft de koffer 4 soepele spinner wielen, een telescopische trekstang en een veilig opgeborgen TSA cijferslot.  Het gevoerde interieur heeft inpakriemen en een afsluitbaar ritscompartiment.

De koffer is te bestellen bij Travelbags.nl in 3 verschillende kleuren en 3 verschillende maten.

Hieronder de kleuren: Als je op de afbeelding klikt ga je automatisch naar Travelbags.nl

koffer van de maandkoffer stockholm travelbags.nltravelbags stockholm

Schrik niet van de prijs want deze koffer is al te koop bij Travelbags.nl vanaf € 49,00 en is echt van super kwaliteit.

Prijs per maat: 

75 centimeter € 69,00
65 centimeter € 59,00
55 centimeter € 49,00 (handbagage.)

De koffer beter bekijken? neem dan een kijkje op Travelbags.nl 

Tot slot.

Elke maand zullen een koffer van de maand plaatsen, heb jij een tip wat misschien wel de beste koffer kan zijn voor volgende maand, laat het ons dan weten door onderaan te reageren. Bedankt voor het lezen.

Tip: Bekijk ook onze top 10 beste koffers. 

Opzoek naar de goedkoopste koffers? 

Koffers zijn er in ontzettend veel soorten en maten, op onze website geven wij een duidelijk overzicht over wat voor koffer merken en koffer soorten er allemaal zijn.  

Het bestellen van een koffer kan je het beste doen bij de grootste koffer specialist van ons land namelijk Travelbags.nl. Elke dag heeft deze webshop diverse goede aanbiedingen.

>> BEKIJK HIER ALLE KOFFER AANBIEDINGEN OP TRAVELBAGS.NL

Opzoek naar een goedkope koffer? Bekijk HIER alle aanbiedingen op Travelbags.nl!!
+