Koffers Action! Bijna in elke stad of dorp zit tegenwoordig wel een Action.  Iedereen komt er wel eens vooral omdat je er bijna alles kan krijgen en omdat het erg goedkoop is. Vaak zitten er ook dingen tussen die kwalitatief een stuk minder zijn. Maar geldt dit ook voor de leuke print koffers van de Action.

Koffers Action! JA of NEE

De koffers van de Action zien er super leuk uit en de prijs is natuurlijk helemaal gunstig maar is het een aanrader voor als je straks op reis gaat. Dit ligt er natuurlijk weer aan hoe vaak en hoelang je gaat reizen. De koffers van de Action hebben een prima kwaliteit, een beetje te vergelijken met koffers van het merk Line.

Het beste kan je een koffer van de Action kopen als je maar zelden op vakantie gaat, gemiddeld kunnen de koffers ongeveer 2 of 3 keer op vakantie, daarna kunnen ze versleten of kapot zijn. Natuurlijk zijn er uitzonderingen.

TSA slot

Ga je naar America op vakantie let dat goed op of de koffer een TSA slot heeft. Dit kan je herkennen aan rode TSA logo op het slot. Vaak zitten er op de midden en groten maat koffers wel een TSA slot. Dus voordat je een koffer koopt bij de Action eerst even goed kijken of er een TSA slot op zit als je naar America gaat.

koffers action

Ga je vaker reizen en wil je graag 10 jaar of meer met een koffer doen, kies dan voor een Samsonite of een American Tourister koffer. Deze koffers zijn van de betere kwaliteit en worden allemaal getest. Je betaald dan wel wat meer maar dit haal er weer uit als je de koffer langer in het bezit hebt. Je kan natuurlijk ook om de 2 of 3 jaar een nieuwe koffer bij de Action kopen maar dan ben je uiteindelijk duurder uit.

Een goed voorbeeld van een goed betaalbare koffer is deze onderstaande Bon Air koffer.

American Tourister Bon Air koffer.

Een betaalbare koffer met betere kwaliteit en garantie dan de koffers van de Action.  Een super koffer voor slechts € 99,- voor de grote maat. De handbagage van de Bon air serie kost € 79,-. Goed betaalbaar dus.

Daarnaast heeft deze koffer TSA en 2 jaar fabrieksgarantie. De koffer is te bestellen in 9 verschillende kleuren en 3 verschillende maten. Lees hier onze volledige review van deze koffer.  Hieronder een aantal foto’s van deze serie.

Door op de afbeeldingen hieronder te klikken ga je naar Travelbags.nl 

action kofferskoffers action

>> Bekijk deze mooie serie op Travelbags.nl

Tot slot

Op de vraag kan je beter bij de Action een koffer kopen of iets meer uitgeven voor een goede Samsonite koffer? Dan zou ik zeggen iets meer uitgeven en langer plezier hebben van een goede koffer. Maar, als je zelden op vakantie gaat en slecht eenmalig een koffer nodig hebt kan je misschien beter even kijken bij de Action. De koffers zijn van prima kwaliteit, maar als je iets meer uitgeeft heb je een kwalitatief betere koffer waar je vaker mee op vakantie kan gaan.

Er zijn natuurlijk nog veel meer winkels waar je goedkope koffers kan kopen zoals de Cranenbroek, Big bazar en nog veel meer maar deze hebben ook dezelfde kwaliteit als van de Action.

Bedankt voor het lezen, wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina. Misschien gebruik je al jaren een koffer van de Action, laat het ons weten. 

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles