Koffers naar Amerika op slot? Ik reis ontzettend vaak en ga minstens 1x in de 2 jaar naar Amerika, ik verheug me nu al op de volgende reis naar Amerika. De bovenstaande vraag komt van een bezoeker op onze website. Allereerst, natuurlijk moet je koffer op slot! Maar ik denk dat je met deze vraag bedoeld of je een speciaal TSA slot verplicht nodig hebt voor Amerika. Ik ga het je hieronder uitleggen…

Koffers naar Amerika op slotKoffers naar Amerika op slot?

Natuurlijk is het altijd belangrijk dat je koffer op slot kan. Het liefst met een extra slot zoals een kofferriem met cijferslot. In vele reisblogs hebben bloggers het over een verplicht TSA cijferslot. Echter is het vaak niet helemaal duidelijk of een TSA slot nou verplicht is of niet op je reis naar Amerika. Het antwoord hierop is niet eenduidig.

  • Nee, je bent het niet verplicht om een koffer te kopen met TSA slot als je naar Amerika reist.
  • Ja, het is zeker wel verstandig om een koffer of kofferriem te kopen met cijferslot en een extra TSA sleutel slot. Je kan er alleen niks mee.

Ik zal het even in het kort uitleggen.

Als je zonder TSA slot naar Amerika reist heb je de kans dat als de Douane of Homeland security je koffer wil controleren dat ze je koffer openbreken. Als je wel een TSA slot hebt kunnen ze de koffer openmaken met een speciale TSA sleutel. Ze kunnen dan een verdachte koffer goed controleren en weer op slot doen zonder dat er schade ontstaat.

Dus ja, het is verstandig om een koffer met TSA slot te kopen als je naar America reist. Lees meer over het TSA slot in dit artikel.

Tot slot.

Ik hoop dat ik met dit artikel je vraag beantwoordt heb. Het is verstandig om een koffer te kopen met TSA slot zodat de douane je koffer zonder blijvende schade kan openmaken. Dit is voor iedereen fijner en scheelt ook weer tijd en frustratie. Via de link hieronder kun je alle koffers met TSA slot bekijken bij Travelbags.nl. Deze koffers hebben over het algemeen goede reviews ontvangen en kun je met een gerust hart kopen. De meeste koffers zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. De meeste design koffers hebben tegenwoordig ook een TSA slot.

Bekijk hier alle koffers met TSA slot.

Bedankt voor het lezen.

Wil je reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina.

About the Author

Lisa

Hallo, Ik ben Lisa 24 jaar en dol op reizen, in samenwerking met Goedekoffer.nl schrijf ik artikels over reizen en natuurlijk wat er allemaal bij komt kijken zoals koffers en reisaccessoires. Zelf reis ik veel over de hele wereld. Veel plezier met het lezen van mijn berichten!!

View All Articles