Koffers naar Amerika op slot? Ik reis ontzettend vaak en ga minstens 1x in de 2 jaar naar Amerika, ik verheug me nu al op de volgende trip naar Amerika. De bovenstaande vraag komt van een bezoeker op onze website. Allereerst, natuurlijk moet je koffer op slot!! Maar ik denk dat je met deze vraag bedoeld of je een speciaal TSA slot verplicht nodig hebt voor Amerika. Ik ga het je hieronder uitleggen….

Koffers naar Amerika op slotKoffers naar Amerika op slot?

Natuurlijk is het altijd belangrijk dat je koffer altijd goed op slot zit, en het liefst nog met een extra slot zoals een kofferriem met cijferslot. Dan lees je weleens dat je als je reist naar Amerika dat je een special cijferslot nodig hebt met extra TSA cijferslot.

 

Het antwoord hierop is Ja en Nee.

  • Nee, je bent het niet verplicht om een koffer te kopen met TSA slot als je naar Amerika reist.
  • Ja, het is zeker wel verstandig om een koffer of kofferriem te kopen met cijferslot en een extra TSA sleutel slot. Je kan er alleen niks mee.

Ik zal het even in het kort uitleggen.

Als je zonder TSA slot naar Amerika reist heb je de kans dat als de Douane of Homeland security je koffer wilt controleren dat ze je koffer openbreken. Als je wel een TSA slot hebt kunnen ze de koffer openmaken met een speciale TSA sleutel. Ze kunnen dan een verdachte koffer goed controleren en weer op slot doen.

Dus altijd verstandig om een koffer te kopen met TSA slot als je naar America reist. Ik heb ik laatst nog een artikel over geschreven deze kan je hier lezen. 

Tot slot.

Ik hoop dat ik met dit artikel je vraag beantwoordt heb. Je koffer moet altijd op slot want je wilt na je vlucht niet voor verrassingen staan.

Bedankt voor het lezen.

Bekijk hier alle beste koffers met TSA slot op Travelbags.nl.

Wil je reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina.

Over de schrijver

Lisa

Hallo, Ik ben Lisa 24 jaar en dol op reizen, in samenwerking met Goedekoffer.nl schrijf ik artikels over reizen en natuurlijk wat er allemaal bij komt kijken zoals koffers en reisaccessoires. Zelf reis ik veel over de hele wereld. Veel plezier met het lezen van mijn berichten!!

Laat een reactie achter

Opzoek naar een goedkope koffer? Bekijk HIER alle aanbiedingen op Travelbags.nl!!
+