Kofferset kopen? Je kan natuurlijk voor één grote koffer gaan of gelijk een hele kofferset kopen, dus een kleine handbagage, een midden maat en een grote maat. Je bent eigenlijk gelijk al klaar voor het hele gezin. En vaak is het nog goedkoper ook. Op deze pagina onze top 5 met de beste koffersets.

Kofferset kopen? Bekijk hieronder onze Top 5 koffersets

Er zijn natuurlijk een hoop soorten en merken koffersets, je hebt zachte nylon koffers en maar ook harde koffersets, dan heb je nog met 4 wielen en met 2 wielen, met TSA of zonder TSA. In de onderste top 5 hebben we gekeken naar prijs en kwaliteit. Hieronder de top 5.

Nummer 1: Decent Tranporto One 3-delige Kofferset 

Een super mooie koffer met prima kwaliteit, de reden dat deze op nummer 1 staat is de prijs en de kwaliteit. De kofferset bestaat uit 3 koffers allen met 4 wielen. De koffer is sterk en in verschillende leuke kleuren beschikbaar.

Door op de afbeelding te klikken ga je automatisch naar de beste webshop voor koffers Travelbags.nl

Kofferset kopenKofferset kopen

Kenmerken Trolley 55:
  • Afmetingen: 55 x 35 x 20
  • Inhoud: 35 liter
  • Gewicht: 2.8 kg

Kenmerken Trolley 66:

  • Afmetingen: 66 x 40 x 25
  • Inhoud: 60 liter
  • Gewicht: 3.8 kg

Kenmerken Trolley 76:

  • Afmetingen: 76 x 45 x 30
  • Inhoud: 95 liter
  • Gewicht: 4.5 kg
Nummer 2: CarryOn Skyhopper Trolleyset 3pcs TSA 

CarryOn een goed kwalitatief merk uit Nederland, de koffers van CarryOn zijn meestal goedkoop, maar dit betekent niet dat ze slecht zijn. De Skyhopper collectie is al jaren een bestseller, ook in losse maten. De handbagage maat voldoet aan IATA norm en kan dus bij de meeste vliegtuig maatschappijen mee als handbagage. De koffer zijn supersterk en zijn gemaakt van 50% ABS en 50% Polycarbonaat. Hierdoor heeft de set ook een gunstige prijs.

Door op de afbeelding te klikken ga je automatisch naar de beste webshop voor koffers Travelbags.nl

koffersets aanbiedingkoffersets kopen

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

Nummer 3: Travelbags Barcelona 3 Delige Trolley Set 

En dan even een kofferset van het eigen merk Travelbags.nl, deze Barcelona collectie is te vergelijken met een goede Carlton koffer. De set is niet duur en van prima kwaliteit. De midden en de grote maat hebben 4 wielen en de handbagage 2 wielen waardoor je meer ruimte in je koffer creëert. Deze koffer is beschikbaar in 4 kleuren en zijn ook los te bestellen.

Door op de afbeelding te klikken ga je automatisch naar de beste webshop voor koffers Travelbags.nl

3 delige koffersetkoffersetje kopen

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl
Nummer 4: CarryOn Air 3 delige kofferset.

Een zachte nylon koffer en weer van het merk CarryOn. Een goedkope kofferset met allen 4 soepele spinner wielen. Deze kofferset is beschikbaar in 3 kleuren. Hieronder de foto’s, deze kofferset is te bestellen op Bagageonline.nl

Kofferset kopenkoffersets aanbieding

> Bekijk deze koffer op Bagageonline.nl

 

Nummer 5: VidaXL Harde kofferset 3 delig

De goedkoopste kofferset in dit rijtje namelijk € 80,- voor 3 koffers. VidaXL is zeker geen bekent merk als het gaat om koffers. De kofferset is te vergelijken met koffers van Action. De koffers worden in China zo goedkoop mogelijk gemaakt. Waarom staat deze kofferset dan op nummer 5. De kwaliteit van deze koffer is niet zoals die van Samsonite maar van goede kwaliteit, dan hebben we natuurlijk de prijs. Goedkoper ga je ze niet vinden. Dus als je weinig reist dan is deze kofferset zeker wat voor jou.

koffersets kopen  kofferset bol.com

Bekijk deze koffer op Bol.com >

 

Bekijk ook alle koffersets van het merk Carlton. 

Kofferset aanbieding

Regelmatig zijn er hele mooie koffersets aanbiedingen, dus als je opzoek bent naar een kofferset is het zeker belangrijk dat je alle aanbiedingen bekijkt en vergelijkt. Wij hebben hiervoor een mooie overzicht gemaakt met de beste kofferset aanbiedingen. Klik op de link om de aanbiedingen te bekijken van die aanbieder.

Kofferset aanbieding bij:

Tot slot

Bedankt voor het lezen van het artikel “Kofferset kopen”. Wat opvalt toen ik dit artikel aan schrijven was dat er geen grote merken zoals Samsonite of American Tourister bij zaten. Dit komt omdat deze alle koffers los verkopen. Ze verdienen hier natuurlijk meer mee maar niet alle koffers worden in andere maten geproduceerd of passen niet in elkaar, dus wordt alles los verkocht.

Nogmaals bedankt voor het lezen, wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina.

Tip: Lees ook onze top 10 beste koffers van 2020. 

Opzoek naar de goedkoopste koffers? 

Koffers zijn er in ontzettend veel soorten en maten, op onze website geven wij een duidelijk overzicht over wat voor koffer merken en koffer soorten er allemaal zijn.  

Het bestellen van een koffer kan je het beste doen bij de grootste koffer specialist van ons land namelijk Travelbags.nl. Elke dag heeft deze webshop diverse goede aanbiedingen.

>> BEKIJK HIER ALLE KOFFER AANBIEDINGEN OP TRAVELBAGS.NL

 

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles