Label aan koffer verplicht? Er zijn toch een hoop mensen die willen weten of een adreslabel aan een koffer verplicht is. Het antwoord hierop is nee, het is zeker niet verplicht misschien wel verstandig om een adres label aan je koffer te hangen maar let wel op wat je erop schrijft. Lees hier mijn tip!!

Tip: Bekijk ook onze top 10 beste koffers van 2019

Label aan koffer verplichtLabel aan koffer verplicht?

Het antwoord hierop is natuurlijk nee, je bent het niet verplicht maar het is zeker wel makkelijk. Let wel goed op dat je niet je adres op het label schrijft. Je wilt niet dat vreemden weten op welk adres niemand thuis is. Het is wel handig om je mobiele nummer en email adres op het label te schrijven.

> Travelbags heeft een aantal hippe kofferlabels te koop! Bekijk ze hier.

Bij de meeste vliegtuigmaatschappijen krijg je ook geen koffer label meer. Deze zijn niet meer nodig omdat je tijdens het inchecken een traceernummer krijgt in je reisdocumenten, dit wordt ook aan je bagage bevestigd.

Mocht er dan iets gebeuren met je koffer dan kan kunnen ze met het traceernummer waar je bent en deze naar je toesturen.

Nog een tip is je visite kaartje van je werk in de koffer leggen, voor wat extra gegevens mochten ze je niet kunnen bereiken.

Wil je toch een kofferlabel aan je koffer of reistas dan kan je deze in verschillende winkels aanschaffen.

Bekijk hier alle kofferlabels op Travelbags.nl, tegenwoordig heb je ook een digitale bagage label, bij dit label kun je een app installeren en je gegevens invullen. Als ze dan je koffer vinden en de QR code inscannen kunnen ze precies zien waar deze koffer naar toe moet of hoe ze contact moeten opnemen.

Tot slot.

Tot zover het artikel “Label aan koffer verplicht” ik hoop dat je er iets aan hebt. Het is altijd verstandig om extra gegevens aan je koffer te bevestigen. Vergeet mijn tip niet om geen adres gegevens in het label te zetten. Je wilt straks niet thuiskomen in een leeg huis.

Bedankt voor het lezen. 

Wil je meer reistips lezen klik dan hier.

Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dit onderaan deze pagina.

Opzoek naar de goedkoopste koffers? 

Koffers zijn er in ontzettend veel soorten en maten, op onze website geven wij een duidelijk overzicht over wat voor koffer merken en koffer soorten er allemaal zijn.  

Het bestellen van een koffer kan je het beste doen bij de grootste koffer specialist van ons land namelijk Travelbags.nl. Elke dag heeft deze webshop diverse goede aanbiedingen.

>> BEKIJK HIER ALLE KOFFER AANBIEDINGEN OP TRAVELBAGS.NL

 

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles