Goede koffer over onsLeuk dat je deze pagina bezoekt, ik zal me even voorstellen.

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

Ik heb besloten in samenwerking met 4 grote webwinkels om een mooie simpele website te maken waar ik de bezoekers kan informeren over alle soorten en maten. Waar je op moet letten als je een koffer gaat kopen en natuurlijk waar je de beste koffer aanbiedingen hebt.

Af en toe doe we een koffer review van de meest verkochte koffers en in mijn blog berichten kan alles lezen als het gaat om tips en advies.

Ik vind het ontzettend leuk om te doen en ik hoop echt dat deze website nog groot gaat worden.

Lisa

Onlangs werden we gecontacteerd door Lisa, Lisa wilde graag gaan schrijven op deze website. Lisa heeft veel ervaring betreft reizen, dus erg handig voor onze website. Inmiddels staat haar eerste artikel al online van de vele die nog gaan komen. (hoop ik)

Lees ook onze blog berichten.

Contact opnemen met ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Gebruik dan het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Laat een reactie achter

Opzoek naar een goedkope koffer? Bekijk HIER alle aanbiedingen op Travelbags.nl!!
+