Samsonite koffer code instellen! Je hebt een Samsonite koffer maar je weet niet hoe je de code moet instellen van het cijferslot. Ook krijg ik vaak de vraag waarom er geen sleutel bij zit omdat er wel een sleutelgat bij het slot zit. Op deze pagina ga ik je alles uitleggen.

Samsonite koffer code instellen!

Als je net een nieuwe Samsonite koffer hebt gekocht zit er altijd wel een briefje of een kaartje bij hoe je het cijferslot kan instellen. Heb je een oude koffer of een koffer geleend dan is het wel even makkelijk dat ik het je even uitleg.

Als je slot op de goede code staat zit er meestal een gaatje ergens in het slot met daarin een klein knopje, dit knopje kan je indrukken met de punt van bijv. een pen. Dus als je code goed staat hou je het knopje ingedrukt en verander je de code. Daarna laat je het knopje weer los en je code is veranderd. Vergeet deze code niet!! Hieronder nog even een video.

Bron video: Travelbags.nl

Heb je een ander soort slot op je koffer? Bekijk dan de onderstaande video.

Bron video: Bagageonline.nl

Sleutel?

Veel mensen denken dat als ze een koffer hebben besteld met TSA slot dat er ook een sleutel bij moet zitten want er zit een sleutelgat in of naast het slot. Dit is bedoelt voor de Douane in Amerika, deze hebben wel een sleutel om je koffer open te maken. Vaak worden koffers gewoon opengebroken omdat de douane je koffer wil controleren, met een TSA slot zal dit niet meer gebeuren want iedereen met een speciaal TSA sleutel kan je koffer openen.

Lees hier meer over TSA 

Samsonite koffer code vergeten

Ben je je code vergeten? Dan heb je toch een klein probleempje. Het beste wat je kan doen is dan contact opnemen met de winkel waar je de koffer hebt gekocht. De meeste koffers hebben wel een trucje waarmee je je koffer open kan maken, maar dit is niet bij elke koffer hetzelfde. De winkel waar je de koffer hebt gekocht heeft meestal wel onderdelen liggen of kan deze bestellen.

Dit betekent dus slot bestellen, oud slot breken en nieuw slot erop plaatsen. (is best eenvoudig.) Vergeet dan niet ergens je code op te schrijven.

Bedankt voor het lezen, ik hoop dat je er iets aan hebt. Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat onderaan de pagina.

Bekijk de beste Samsonite koffers

Opzoek naar de goedkoopste koffers? 

Koffers zijn er in ontzettend veel soorten en maten, op onze website geven wij een duidelijk overzicht over wat voor koffer merken en koffer soorten er allemaal zijn.  Haal hier je voordeel uit!! 

Het bestellen van een koffer kan je het beste doen bij de grootste koffer specialist van ons land namelijk Travelbags.nl. Elke dag heeft deze webshop diverse goede aanbiedingen.

>> BEKIJK HIER ALLE KOFFER AANBIEDINGEN OP TRAVELBAGS.NL

 

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles