Yes, de vakantieperiode is eindelijk aangebroken en dat betekend dat we weer kunnen uitkijken naar een heerlijke vakantie! Dit jaar wordt het tijd voor een nieuwe koffer dus ik ben wat gaan rond zoeken op internet en ik zag veelal het merk Samsonite voorbij komen. Ik ben even op onderzoek uit gegaan en het blijkt dat deze koffers toch wel erg goed uit de test komen dus ik ben nu ook voor een Samsonite gegaan: de Samsonite Magnum Spinner.

Samsonite Magnum Spinner Soft Mint

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

De serie Magnum bestaat namelijk uit zeer lichte koffers en aangezien ik als vrouw zijnde zoveel mogelijk mee wil nemen op vakantie komt dit natuurlijk zeer goed van pas. Hoe lichter de koffer, hoe meer er in de koffer kan qua gewicht 😉 De koffers zijn gemaakt van polypropyleen en hierdoor zijn het dus de lichtste koffers in deze categorie. Daarnaast is het een zeer stevige koffer en heeft het een drie punts vaste sluiting Ên een TSA-slot. Je kunt de koffer dus zeer gemakkelijk afsluiten en hierdoor is het ook minder toegankelijk voor diefstal. Mocht je veel naar Amerika reizen dan is een TSA-slot ook erg handig!

De Magnum Spinner koffer heeft een zeer ruim hoofdcompartiment, inpakriemen en een afsluitbaar ritsvlak waardoor je je bagage mooi kunt scheiden en overzichtelijk in kunt pakken. En je verwacht het niet, want de naam zegt het al een beetje, maar de koffer heeft zeer handige spinner wielen. Hierdoor ‘rijdt’ de koffer erg makkelijk en heb je niet het gevoel dat je met een koffer aan het sjouwen bent. Ook heeft de koffer een telescopische trekstang waardoor je het naar je eigen maat kunt verstellen en de koffer dus voor iedereen geschikt is. Nog een pluspuntje: je kunt de binnenvoering van de koffer eruit halen en schoonmaken! Dat zie je niet vaak bij een koffer dus hier ben ik ook erg enthousiast over. Het overkomt iedereen namelijk wel eens toch dat je iets laat vallen in je koffer of dat er iets knapt? Dan is dit natuurlijk ideaal!

De koffer is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren: black, dark blue, soft rose, caribbean blue en rust red (klik hier om te bestellen). Ik ben voor de kleur Soft Rose gegaan en ben er erg blij mee! De koffer heeft een prima kwaliteit, een mooi en strak design en hij is ook nog een super veilig met de drie punts sluiting. Eigenlijk heb ik geen nadelen kunnen vinden maar als ik toch iets zou moeten noemen dan zou het toch wel de prijs zijn. Deze ligt namelijk wel vrij hoog voor een koffer maar ik denk dat als je meerdere keren per jaar op vakantie gaat het de investering zeker meer dan waard is!

Samsonite Magnum Spinner 55 Soft Rose

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

Kenmerken Samsonite Magnum Spinner

– Is zeer licht door het speciale polypropyleen materiaal,
– Heeft stevige drie punts sluiting,
– Handige gekruiste inpakriemen,
– Een uitneembare binnenvoering,
– TSA cijferslot,
– Telescopische trekstang.
– Soepele spinner wielen.
– Een handvat boven en aan de zijkant.

Specificaties Samsonite Magnum Spinner

Afmetingen: H75 x B51 x D32 cm
Gewicht: 3,7 kg
Inhoud: 104 liter
Soort koffer: Harde koffer
Materiaal: Polypropyleen
Aantal Wielen: 4 soepele spinner wielen
Koffersluiting: Driepunts sluiting met TSA cijferslot.
Uitbreidbaar: Nee.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

About the Author

Anouk

Hallo, Ik ben Anouk, 29 jaar en reis graag. In samenwerking met Goedekoffer.nl schrijf ik voornamelijk review artikelen over hippe koffers.

View All Articles