Secrid pasjeshouder review? Even niet over koffers of tassen maar een review over het Nederlandse product Secrid. Een pasjeshouder die de wereld verovert. Onlangs heb ik deze gekocht bij Travelbags.nl omdat ik bijna nooit meer met contant betaal vond ik dit wel handig.

Op deze pagina alles over deze handige pasjeshouder. (video’s en foto’s )

Bekijk hier alle soorten, kleuren en prijzen op Travelbags.nl  >>

Secrid pasjeshouder review

Waarom is de Secrid pasjeshouder zo populair en zo makkelijk? Tegenwoordig betaald bijna niemand meer met contant geld en is een dure lederen portemonnee eigenlijk niet meer nodig. Je betaald alleen met je pas of met je telefoon. Je pinpas, je rijbewijs, je creditcard en je id kaart zijn tegenwoordig allemaal van hetzelfde formaat en passen allemaal in een Secrid pasjeshouder. Alles wat dus belangrijk voor je is zit nu in één klein en veilig mini wallet. Met één druk op de knop komen al je pasjes trapsgewijs te voorschijn.  Lekker handig dus!!

Niet alleen handig! Ook nog eens extra veilig. Je belangrijke passen zijn goed beschermd, tegen zowel buigen en breken als tegen het ongewenst uitlezen van je RFID-kaarten. In een standaard Secrid pasjeshouder kunnen 6 passen, maar je kan de houder ook bestellen met leren wallet waardoor je 4 extra passen kwijt kan en wat contant brief/munt geld.

Secrid wordt ook in Nederland gemaakt en is inmiddels verkrijgbaar in 5000 winkels wereldwijd.

Assortiment Secrid.

Secrid begon met één aluminum pasjeshouder voor 6 pasjes. Al snel kwamen de houders met een leren omhulsel waardoor je meer pasjes en wat contant geld erin kan stoppen. Altijd makkelijk. Hieronder een klein gedeelte van het assortiment van Secrid.

Secrid Cardprotector Kaarthouder silver

Secrid Miniwallet Portemonnee brown vintage leather

Secrid Miniwallet Portemonnee vintage blue

Secrid Twinwallet Portemonnee brown vintage leather

Secrid pasjeshouder review

Naar Travelbags.nl

Secrid pasjeshouder review

Naar Travelbags.nl

secrid wallet

Naar Travelbags.nl

secrid dubbel wallet

Naar Travelbags.nl

Secrid Miniwallet Portemonnee indigo 5

Secrid Miniwallet Portemonnee matte purple

Secrid Miniwallet Portemonnee matte blue

Secrid Miniwallet Portemonnee cubic black

secrid pasjeshouder

Naar Travelbags.nl

secrid creditcard protector

Naar Travelbags.nl

secrid pasjeshouder

Naar Travelbags.nl

secrid pasjeshouder

Naar Travelbags.nl

Nog meer bekijken op Travelbags.nl >
Nog meer bekijken op Bagageonline.nl >

Meer over Secrid.

In 2009 werd de nieuwe pocket card protector Secrid geïntroduceerd en de eerste versie van de cardprotector won de Red Dot Design Award. In hetzelfde jaar introduceerde Secrid ook een lijn met leren wallets. Twee jaar later wonnen ze hiermee de European Aluminium Award. Vandaag de dag ligt Secrid in meer dan 5000 winkels wereldwijd. De eigenaren, hun kinderen en 100 collega’s werken nu in een groot gerenoveerd industrieel pakhuis.

Vele concurrenten hebben geprobeerd het product na te maken, maar nog niemand is het gelukt zo succesvol te zijn met pasjeshouders. Ook is Secrid goed beschermt tegen het kopiëren van het product.

Video Secrid.

Wil je weten hoe Secrid werkt en hoe het er echt uitziet zodat je niet perse naar een winkel in de buurt hoeft om het product te bekijken? Bekijk dan de onderstaande video.

Secrid bekijken op Travelbags.nl

Wat ik zelf vind van de pasjeshouder.

Onlangs heb ik zelf de vintage leather wallet gekocht, en in één woord “Geniaal” Dat ik dit niet eerder heb gekocht. Zelf gebruikte de laatste jaren mijn telefoonhoes voor mijn pasjes en contant geld gewoon los in mijn broekzak. Ook niet echt handig! Ik was de Secrid cardprotector al een jaren geleden een keer tegen gekomen maar had er eigenlijk nooit over nagedacht dat dit wel eens handig kan zijn. Ik ben er ontzettend blij mee.

Bekijk hier alle soorten, kleuren en prijzen op Travelbags.nl 

Wil je nog reageren op dit artikel? Dan kan dat onderaan deze pagina.

Bedankt voor het lezen van deze Secrid pasjeshouder review. 

 

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles