ShelfPack inpakkoffer? Als je veel reist of vaak op vakantie gaat is dit de ideale koffer, je leeft dan een groot deel uit je koffer. Het kan natuurlijk zijn dat je in de loop der jaren aardig ervaren bent met het inpakken van je koffer en heb je voor jezelf een goed systeem bedacht. Maar de meeste mensen vinden het nog steeds lastig om kleding in te pakken en ongekreukt te houden tijdens de reis. Dan is dit de ideale koffer voor je.

ShelfPack inpakkoffer

ShelfPack inpakkoffer?

De naam zegt het al een beetje. De Shelfpack is een kruising tussen een koffer en een ladekast. In de koffer zitten een aantal lades die je uit de koffer kan trekken. Inpakken is nu geen probleem meer.

Specificaties koffer: 

De koffer is momenteel beschikbaar in 3 maten, de afmetingen van de grootste maat zijn ongeveer 71cm x 47cm x 36 cm en als je de ladekast helemaal uittrekt heeft de koffer een hoogte van 106,5 centimeter. De koffer is ook nog niet eens super zwaar en weeg 6,57 kg.

  • 4 hoogwaardige dubbele spinnerwielen
  • Grote, gemakkelijk toegankelijke voorzakken
  • Waszak
  • Ze hebben allemaal dezelfde duurzaamheid en kwaliteit als het originele model

Hieronder een video van de Shelfpack

De ideale koffer dus!!

Wil je deze koffer hebben?

De koffer kan je bestellen bij Shelfpack.com en de prijs is al vanaf $ 168 dollar. (pre-order prijs) Klik hier om meer te bekijken.

Tot slot.

Voor als je veel reist is dit de ideale koffer, zelf zou ik de koffer niet kopen als je maar 1 keer per jaar op reis gaat. Maar het is een prima koffer met prima kwaliteit. Bedankt voor het lezen is hoop dat je er wat aan hebt gehad.

Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina. 

Bekijk ook onze top 10 beste koffers. 

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles