Ongeveer een half jaar geleden heb ik de Fab Seventies trolley van SuitSuit aangeschaft en daarover heb ik destijds een SuitSuit review geschreven voor jullie hoe mijn eerste reactie was op de trolley. Nu leek het me wel leuk om nog een review te schrijven aangezien ik de trolley nu uiteraard een aantal keren heb gebruikt op vakantie en dit natuurlijk wel het belangrijkste is: hij moet wél echt goed functioneren!

Ik hou van Instagram en volg veel leuke (fashion)bloggers waardoor ik elke keer die mooie SuitSuit trolleys en koffers voorbij zag komen en uiteraard MOEST ik deze dus hebben! Ondanks dat ik niet mega veel reis wou ik deze eyecatcher van een trolley van de Fab Seventies collectie hebben zodat ik de volgende reis in ieder geval in stijl kon gaan reizen. Uiteindelijk heb ik nu meerdere reisjes ermee gemaakt en leek het me leuk om jullie weer op de hoogte te stellen d.m.v. een nieuwe review want uiteindelijk is het natuurlijk ook belangrijk dat de trolley, naast dat hij heel erg mooi is, ook een goede kwaliteit heeft en makkelijk in gebruik is. Nou, ik kan je vertellen: deze Fab Seventies trolley is écht een aanrader! Dus eigenlijk sla je twee vliegen in één klap: een mooie trendy trolley, die ook nog eens super fijn in gebruik is!

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl Bekijk deze koffer op Bol.com >

Ten eerste is de SuitSuit trolley lekker licht en de wieltjes rollen erg fijn en zacht. Hiervoor had ik een trolley van de Action die het ook prima deed, alleen blokkeerden de wieltjes nog wel eens. Daar heb je bij deze trolley zeker geen last van! Het is echt een genot om met deze trolley rond te lopen omdat je het amper in de gaten hebt dat je een trolley bij je hebt. Dit maakt het reizen met bagage een stuk relaxter en vooral leuker!

De binnenkant van de SuitSuit trolley is ingedeeld met vakken wat het erg overzichtelijk voor jezelf maakt. Ik vind het heerlijk! Bij mijn vorige trolleys waren het gewoon twee grote open vakken waar je alles in ‘propte’ en nu kun je alles apart per vak inpakken. Dit geeft echt een fijn en rustig gevoel! Zowel aan de linker- als rechterkant heb je een groot vak met daarop weer twee aparte vakken. De kleinere vakken op de bovenkant zijn erg makkelijk voor het opbergen van bijvoorbeeld je ondergoed, zwemkleding, sieraden en/of make-up. Zo heb je de grote vakken over voor alleen je kleding en schoenen en zo voorkom je ook dat alles door elkaar komt te liggen in je trolley.

SuitSuit koffer review interieur

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl Bekijk deze koffer op Bol.com >

Daarnaast is het erg makkelijk dat de SuitSuit trolley een TSA-slot heeft. Dit zie je niet altijd bij de trolley-varianten. Het is een handig en gebruiksvriendelijk slot. Kortom, de trolleys en koffers van SuitSuit zijn niet heel erg goedkoop maar het is echt meer dan het geld waard en zou het daarom ook iedereen aanraden. Zoals ook altijd gezegd wordt: ‘goedkoop is duurkoop’ en daar ben ik het in dit geval zeker mee eens! Ik weet ook zeker dat deze koffer jaren meegaat dus ik ben nu wel geneigd om ook een grote variant aan te schaffen voor de grotere reizen. Ik twijfel alleen nog voor welke variant ik dan zou gaan. Blijf ik in de Fab Seventies collectie zitten zodat de trolley en koffer goed bij elkaar matchen of ga ik toch voor één van de andere collecties van SuitSuit: Fabulous Fifties of Caretta? Persoonlijk vind ik de collectie Fabulous Fifties met de vrolijke kleurtjes ook wel erg leuk. Ik ga er nog even over nadenken maar ik ben in ieder geval enthousiast over het merk SuitSuit! 🙂

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl Bekijk deze koffer op Bol.com >

About the Author

Anouk

Hallo, Ik ben Anouk, 29 jaar en reis graag. In samenwerking met Goedekoffer.nl schrijf ik voornamelijk review artikelen over hippe koffers.

View All Articles