Top 5 harde koffers? Er zijn natuurlijk een hoop koffer merken maar ook veel koffer soorten. Je hebt nylon koffers, handbagage koffers, koffers met twee wielen of met vier wielen, maar je hebt natuurlijk ook harde koffers. Als je kiest voor een harde koffer dan is deze pagina misschien wel wat je zoekt.

Op deze pagina de top 5 harde koffers, grote maat en kleine handbagage maat.

Top 5 harder koffers? Bekijk ze allemaal.

Alle koffers hieronder zijn er in grote, middel en kleine handbagage maat.

1. American Tourister Bon Air Spinner

Door op de onderstaande afbeeldingen te klikken ga je automatisch naar Travelbags.nl

top 5 harde kofferstop 5 harde kofferstop 10 harde koffers

Absoluut de nummer 1. Waarom? Kwaliteit en prijs. De kwaliteit van deze koffer is super goed, en je hebt 2 jaar garantie. De prijs van deze koffer is goedkoop. Daarnaast heeft de koffer enorm veel goede reviews op verschillende website’s. Bij Travelbags.nl 198 positieve reviews met maar liefst 5 volle sterren.

De koffer ziet er erg goed uit en is verkrijgbaar in  9 verschillende kleuren. De koffer heeft een TSA slot, 4 soepele spinner wielen, twee handvatten, gekruiste inpakriemen, een tussenschot en een handige dubbele trekstang. Lees ook onze review van deze koffer.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

> Bekijk deze koffer op Bagageonline.nl

 

2. Samsonite S’Cure Spinner

Door op de onderstaande afbeeldingen te klikken ga je automatisch naar Travelbags.nl

Samsonite s'curetop 5 harde kofferstop 10 koffers

De best seller van Samsonite, een niet al te dure harde koffer met de beste kwaliteit. De S’Cure heeft een modern design. De koffer heeft geen rits maar een 3 puntsluiting waardoor je koffer nog steviger is en ook niet gevoelig is voor diefstal. Net als de American Tourister Bon air heeft deze ook 4 stevige spinner wielen waarmee je 360 graden kan draaien. Erg handig!

In de koffer kan ongeveer 100 liter aan bagage (25 kg ) Ook is deze koffer beschikbaar in verschillende kleuren. Op dit moment heeft de koffer ruim 195 positieve reviews op Travelbags.nl en heeft 5 jaar fabrieksgarantie.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

> Bekijk deze koffer op Bagageonline.nl

 

3. CarryOn Steward Trolley

Door op de onderstaande afbeeldingen te klikken ga je automatisch naar Travelbags.nl

harde kofferharde koffer carryonCarryon Steward koffer

Absoluut weer een bestseller met maar liefst 159 positieve reviews op Travelbags.nl met bijna 5 vollen sterren. Deze koffer heeft niet alleen ontzettend veel ruimte ook heeft deze net als de S’Cure hierboven 3 punts sluitingen. Hierdoor is de koffer ontzettend sterk en veilig. Deze koffer heeft ook een super sterke en dikke treksysteem. En erg goedkoop!!!!

Lees ook onze review van deze koffer!!

Beschikbaar in alle maten en in verschillende kleuren.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl > Bekijk deze koffer op Bagageonline.nl

 

4. SuitSuit Fabulous Fifties Trolley

Door op de onderstaande afbeeldingen te klikken ga je automatisch naar Travelbags.nl
suitsuit koffers goedkooptop 5 harde kofferstop 5 harde koffers

Hier heb ik vooral naar het design van de koffer gekeken, ik vind het namelijk een ontzettend gave koffer. Het doet me een beetje denken aan een SMEG koelkast. Maar natuurlijk is de kwaliteit van deze koffer ook weer top. Dat niet alleen de prijs van deze koffer is ook een stukje lager dan een goede Samsonite koffer.

Verder heeft deze koffer, een trekstang, een TSA slot, ook weer 4 soepele spinner wielen en is beschikbaar in verder kleuren en maten.

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl > Bekijk deze koffer op Bagageonline.nl

 

5. CarryOn Skyhopper 4 Wiel Trolley

Door op de onderstaande afbeeldingen te klikken ga je automatisch naar Travelbags.nl

top 5 koffertop 5 harde kofferstop 5 beste harde koffer

Ook deze koffer hoort thuis in de top 5 harde koffers lijst. Hier heb ik weer gekeken naar de prijs, want deze grote maat koffer heb je al voor € 69,90 . Nu is natuurlijk de grote vraag is de kwaliteit van deze koffer wel goed? Als je niet meer dan twee keer per jaar op reis gaat is het een prima kwaliteit koffer.

De koffer heeft een soepele dubbele trekstang, een TSA slot en ook 4 spinner wielen. De koffer is ook beschikbaar in verschillende kleuren en maten.

 

>> Bekijk deze koffer op Travelbags.nl

 

> Bekijk deze koffer op Bagageonline.nl

Tot slot

Tot zover het artikel met de top 5 harde koffer. Ik reis zelf enorm veel en heb daarom ook een stevige koffer nodig, het is natuurlijk niet de bedoeling om elk jaar een nieuwe koffer te kopen. Zelf heb ik twee koffers, allebei de American Tourister Bonair, de grote maat en de handbagage maat voor als ik maar een weekend weg ga. Deze top 5 is door ons zelf geselecteerd, als eerste hebben we gekeken naar prijs en kwaliteit en daarna naar de aantal reviews. Als je interesse hebt in één van deze koffers bekijk dan de prijzen op Travelbags.nl en Bagageonline.nl hier kan verschil in zitten.

Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat helemaal onderaan deze pagina.

Bedankt voor het lezen.

Bekijk ook de video reviews van de beste koffers. 

Opzoek naar de goedkoopste koffers? 

Koffers zijn er in ontzettend veel soorten en maten, op onze website geven wij een duidelijk overzicht over wat voor koffer merken en koffer soorten er allemaal zijn. 

Het bestellen van een koffer kan je het beste doen bij de grootste koffer specialist van ons land namelijk Travelbags.nl. Elke dag heeft deze webshop diverse goede aanbiedingen.

>> BEKIJK HIER ALLE KOFFER AANBIEDINGEN OP TRAVELBAGS.NL

About the Author

Lisa

Hallo, Ik ben Lisa 24 jaar en dol op reizen, in samenwerking met Goedekoffer.nl schrijf ik artikels over reizen en natuurlijk wat er allemaal bij komt kijken zoals koffers en reisaccessoires. Zelf reis ik veel over de hele wereld. Veel plezier met het lezen van mijn berichten!!

View All Articles