Waar goedkope koffer kopen? Tegenwoordig is dit antwoord heel simpel, iedereen die zoekt online naar de beste aanbiedingen. Of het nu gaat om een nieuwe telefoon of om een goedkope koffer je kan dit supersnel online vinden. Bij koffers gaat het natuurlijk ook deels om de kwaliteit van de koffer en niet alleen de prijs, je kan natuurlijk bij de action een goedkope koffer kopen maar de kwaliteit is een stuk minder dan een goede Samsonite koffer. Maar ja bij Samsonite betaal je ook meer.  Het is maar net wat je wil!

Op deze pagina ga ik het hebben over de beste webshops waar je koffers en andere reisartikelen kan kopen.

Waar goedkope koffer kopenWaar goedkope koffer kopen?

Er komt toch best wel wat kijken bij het kopen van een goede koffer. Er zijn zoveel merken en soorten koffers, heb je liever een twee wiel koffer of een vier wiel koffer, ga je naar America dan heb je weer een koffer nodig met TSA slot. (is niet verplicht maar als de Amerikaanse TSA agenten je koffer willen controleren hoeven ze je koffer niet open te breken want ze hebben een TSA sleutel, dus wel verstandig.)

Bekijk hier de beste koffer aanbiedingen. 

Er zijn natuurlijk winkels zat die goedkope koffers verkopen, zoals de Action of de Cranenbroek maar hebben deze echt verstand van koffers, is er garantie en moet je elk jaar een nieuwe kopen omdat ze kapot gaan door transport.

Als je elk jaar wel op vakantie gaat en elk jaar weer een koffer nodig hebt raad ik je wel aan om voor betere kwaliteit te gaan dan Action. Als je slechts één keer en eenmalig op vakantie gaat kan je natuurlijk wel gaan voor een goedkope koffer bij de Action. Ga je een weekend weg of meerdere weekenden per jaar dan is het weer verstandig om voor een handbagage koffer te gaan.

De beste koffer webshops?

Als je online gaat zoeken naar koffers kom je al gelijk heel veel verschillende webshops tegen. Mijn voorkeur is ook om een koffer te kopen bij een echte koffer specialist. Als een probleem hebt met je koffer bijv. het slot kunnen dit gelijk voor je oplossen. Hieronder twee webshops die echt uitblinken en daarnaast ook nog fysieke winkels hebben waar je naartoe kan gaan.

Waar goedkope koffer kopenNummer 1. koffer webshop: Travelbags.nl 

Absoluut de nummer 1 koffer webshop in Nederland, misschien ken je het al! Travelbags is begonnen met een fysieke winkel in Harderberg en zijn echte specialisten in koffers, tassen en andere reisartikelen. Nu hebben ze inmiddels 3 winkels en de grootste webshop van Nederland Travelbags.nl. Travelbags heeft ruim 2200 verschillende reiskoffers op voorraad. Daarnaast is er nog gratis verzending voor 23:59 besteld morgen in huis. Klik hier voor alle koffer aanbiedingen van Travelbags.nl

goedkope koffer kopen waarNummer 2. Koffer website: Bagageonline.nl

Eigenlijk hetzelfde verhaal als Travelbags, Bagageonline is ook tientale jaren geleden begonnen met fysieke winkels. Hun eerste winkel was in Leeuwarden. Inmiddels hebben ze nog 2 winkels en een hele grote webwinkel met vergelijkbare prijzen als Travelbags.nl. Ook bagageonline heeft een grote voorraad van 1800 verschillende koffers en koffer merken. Klik hier voor alle koffer aanbiedingen van bagageonline.nl

Wat zijn goede koffer merken?

Er zijn een hoop koffermerken maar welke zijn nu het beste, hieronder een kort overzicht van de beste merken. Naar welke merken moet je kijken als je een koffer gaat kopen.

Nummer 1. Samsonite.

Marktleider Samsonite ken je natuurlijk wel, Samsonite heeft echt top koffers van goedkoop tot heel duur. De koffers hebben allemaal garantie en zijn van top kwaliteit, elke productie van Samsonite wordt uitbundig getest. Klik hier voor alle Samsonite koffers van harde koffers tot zachte koffers. 

Nummer 2. American Tourister. 

Het kleine broertje van Samsonite met ook super kwalitatieve koffers en een iets lagere prijs. Na Samsonite is dit misschien wel de beste verkochte koffer merk wereldwijd. Bekijk alle 319 koffers op Travelbags.nl 

Nummer 3. Delsey.

Te vergelijken met Samsonite, ook een super kwaliteit en ongeveer dezelfde  prijs.

Nummer 4. Rimowa

Rimowa, de top koffer die bekent is geworden door de handgemaakt aluminium koffer. De prijs van deze koffer is erg hoog maar dit geld ook voor de garantie en de kwaliteit van deze koffer. Reis je veel? dan is dit koffer merk de beste investering.  Bekijk de collectie op travelbags.nl.

Nummer 5. Travelite

Travelite, een goedkopere koffer met prima kwaliteit. Het merk komt net als Rimowa uit Duitsland. Bekijk deze collectie op Travelbags.nl. 

Nummer 6. CarryOn

Nog goedkoper dan Travelite is CarryOn, dit koffer merk komt uit ons eigen land. Heeft prima kwaliteit, heeft garantie en de prijs is uitstekend.

Nummer 7. Roncato.

Roncato is een beetje te vergelijken met American Tourister. Het merk is een Italiaans merk dat koffers en tassen aanbiedt. Alle Roncato koffers bekijken op travelbags.nl

Nummer 8. SuitSuit

Wil je een hippe frisse koffer dan is SuitSuit iets voor jouw, ook de kwaliteit van deze koffer is prima. De prijs zit in het midden segment maar dan heb je wel een leuke opvallende koffer. Bekijk de collectie op Bagageonline.nl.

Nummer 9. Tumi

Sinds 2016 heeft Samsonite de meeste aandelen van dit merk, het is een duur merk maar wel een top merk. De kwaliteit en garantie van deze koffers zijn zeer goed.

Nummer 10. Line

En als laatste het Nederlandse merk Line, Line koffer zijn prima koffer met een zeer lage prijs. De kwaliteit en garantie van deze koffers zijn goed maar de koffers zijn niet overal te koop. Wel bij bagageonline.nl 

Tot slot.

Tot zover het artikel “Waar goedkope koffer kopen”ik hoop dat ik je een beetje heb geholpen met het maken van je keuze. Als je bij Travelbags.nl of Bagageonline.nl een koffer koopt weet ik zeker dat je goed zit en dat je ook goed geholpen wordt als er iets is met je koffer. Weet je nog niet wat voor koffer je wilt kopen dan raad ik je ook aan om het artikel “Waar opletten als je een koffer gaat kopen? 

Er komt toch wel best wat kijken als je een koffer wilt gaan kijken, dit hangt natuurlijk ook af van waar je naartoe gaat en hoelang. Bedankt voor het lezen en heb je vragen ik heb 20 jaar ervaring betreft koffer dus aarzel niet en neem contact met me op.

Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dit onderaan deze pagina. 

Tip: Bekijk ook onze top 5 harde koffers.

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles