Wat zijn goede koffer merken? Bekijk de ze allemaal!!

Wat zijn goede koffer merken? Er zijn ontzettend veel koffer soorten en merken, maar wat zijn nu eigenlijk de meest bekende koffer merken en hoe goed zijn deze merk koffers eigenlijk?

Dan ben je hier op het goede adres want op deze pagina vindt je de meest gebruikte en kwalitatief goede koffer merken. Waar staat het merk om bekend en wat kunnen de koffers van dat merk kosten. Je leest het hieronder.

Wat zijn goede koffer merken

Wat zijn goede koffer merken? Alle goede koffer merken op een rijtje…

Hieronder een mooi overzicht van de beste koffer merken die het meest populair zijn in Nederland en veel gekocht worden. Waarschijnlijk ken je er wel een paar.

Samsonite.

Allereerst begin ik natuurlijk met het meest bekende merk Samsonite. De koffer van Samsonite kosten rond de 100 voor een handbagage koffer en 150 euro voor een grote koffer.

Samsonite is het meest bekendste merk van de wereld. Het merk bestaat inmiddels als meer dan 100 jaar en is opgericht door Jesse Shwayden in 1910, maar toen onder de naam Shwayder Trunk Manufacturing Company, later werd dit Samsonite.

Het merk staat bekend om de kwaliteit en de garantie, alle Samsonite collecties worden uitbundig getest voordat ze de markt op gaan. De prijs van deze koffer is inderdaad wat hoger dan andere merken, maar dan heb je echt wel kwaliteit. Samsonite koffer>>

Als je wat vaker op reis gaat is Samsonite een echte aanrader!!

Bekijk hier alle aanbiedingen van Samsonite koffers op Travelbags.nl

American Tourister

En weer een top merk die je misschien wel kent, American Tourister is namelijk het kleine broertje van Samsonite. Dit betekent ook weer super kwaliteit koffer, garantie en leuke koffers. Dit koffer merk kost handbagage rond de 75 euro  en een grote koffer rond de 125 euro. Iets goedkoper dan Samsonite met dezelfde kwaliteit alleen andere collecties. Bekijk hier ons review van hun best verkochte koffer.

Carlton

Een merk dat je misschien ook wel kent is Carlton, een Engels merk maar wereldwijd verkrijgbaar. In Nederland hebben ze één grote webshop met super mooie Carlton koffers. De prijzen van deze koffer liggen tussen de 75 euro voor een handbagage koffer en rond de 110 euro voor een grote koffer. Meer over het merk kan je hier lezen. 

CarryOn

Een goedkope koffer met een prima kwaliteit, CarryOn is een Nederlands merk maar de koffer komen allemaal uit China. Het merk heeft harde koffers maar ook zachte nylon koffers en verschillende kleuren en maten. De collecte van dit jaar is enorm groot. Dit koffer merk kost handbagage rond de 40 euro  en een grote koffer rond de 80 euro. Dit merk is te vergelijken met een ander Nederlands merk LINE. Lees hier mijn review van de CarryOn Steward collectie

 

Koffer merkenSuitSuit.

Op moment een ontzettend populair merk, hun grootste klanten zijn vooral vrouwen, dit komt om de koffer vaak frisse hippe kleuren hebben. Bekijk hier onze SuitSuit koffer review, geschreven door Anouk.

De koffer hiernaast is hun meest populaire koffer de Fabulous Fifties koffer, deze is beschikbaar 4 verschillende kleuren en 3 verschillende maten.

De koffer van SuitSuit kosten rond de 100 voor een handbagage koffer en 150 euro voor een grote koffer. Bekijk de nieuwste SuitSuit Collectie op Travelbags.nl

 

Delsey

Nog een goed en sterk koffer merk is Delsey. Delsey is een Frans merk en opgericht in 1946. De grootste concurrent van Delsey is Samsonite. De kwaliteit en prijzen van Delsey zijn ongeveer hetzelfde als die van Samsonite. Ook heeft het merk lichtgewicht koffers die erg makkelijk zijn als je veel gewicht wilt meenemen op reis of op de terug reis.

Decent

Decent heeft aardig wat koffer collecties, de prijzen van deze koffers zijn meestal goedkoop tot middelmatig, ook kan je op de website van Travelbags.nl de koffers per set kopen. Dit maakt het gemiddeld een stuk goedkoper. Wil je met een laag budget toch een goede koffer kopen dan is dit koffer merk perfect. Bekijk alle Decent koffers op Travelbags.nl 

BHPPY

de beste koffer merken

Wil je een vrolijke en ook betaalbare koffer met prima kwaliteit dan is BHPPY echt iets voor jou. De koffers van BHPPY hebben allemaal een leuke print waardoor je echt zin krijgt in je vakantie, daarnaast is een printkoffer altijd goed te herkennen op de bagageband en kan je je koffer direct van de band afhalen. De koffer van BHPPY zijn ook nog goedkoop, een handbagage kost € 59,- en de grootste maat € 89,- en dat terwijl de kwaliteit super is.

Enige nadeel vind ik dat de koffers snel krassen hebben omdat ze zo glimmend zijn. Wel zijn ze super mooi om te zien en vallen ze goed op! Bekijk hier alle BHPPY koffers op Travelbags.nl

Travelite

Ook een merk wat je regelmatig tegenkomt op Bol.com of op Travelbags.nl. Travelite is een Duits merk en Duits staat vaak voor goede kwaliteit. Travelite heeft een ontzettend grote collectie van zowel harde koffer als zachte nylon koffers. De prijzen van deze koffers zijn meestal goedkoop tot middelmatig met ook een prima kwaliteit.

de beste koffer merkenHartmann.

De Bentley onder de koffers, koffers vanaf € 500,- maar dan heb je wel wat. Hartmann is een luxe koffermerk en maken al meer dan 135 jaar koffers en andere lederwaren. Het merk is in 1877 begonnen in de Verenigde Staten door Joseph S. Hartmann.

Waarschijnlijk ken je het merk niet omdat het zo duur is maar dit zijn echt de beste koffers ter wereld en ja dan betaal je ook wat. Dit merk is te vergelijken met de aluminium koffers van Rimowa.

Bekijk hier de gehele collectie van Hartmann op Travelbags.nl 

 

Waarom kiezen voor een goed koffermerk?

Allereerst is er natuurlijk wel verschil tussen bijv. de duurdere Samsonite koffer als je deze vergelijkt met CarryOn die weer een stuk goedkoper is. Meestal heeft Samsonite meer en betere garantie, de koffers van Samsonite zijn allemaal getest en kunnen meer hebben. Dan betaal je natuurlijk ook voor het merk. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat CarryOn of een ander goedkoop merk slecht is.

Dan heb je natuurlijk nog de hoeveelheid dat je reist, reis je 2 of meer keer per jaar dan zal ik je aanraden om toch te gaan voor een Samsonite koffer. Reis je 1 keer per jaar of minder dan kan je makkelijk gaan voor een wat goedkoper merk zoals CarryOn, Decent, Line.

Elk koffermerk heeft een breed assortiment, ieder merk heeft wel een 4 wiel koffer of een zachte nylon koffer, als het merk van een koffer je niet uitmaakt kijk dan naar je eigen wensen.

Dit waren de beste koffer merken, wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina.

Bedankt voor het lezen en veel succes met het kopen van een koffer, en natuurlijk alvast een fijne vakantie.

Opzoek naar de goedkoopste koffers? 

Koffers zijn er in ontzettend veel soorten en maten, op onze website geven wij een duidelijk overzicht over wat voor koffer merken en koffer soorten er allemaal zijn.  Haal hier je voordeel uit!! 

Het bestellen van een koffer kan je het beste doen bij de grootste koffer specialist van ons land namelijk Travelbags.nl. Elke dag heeft deze webshop diverse goede aanbiedingen.

>> BEKIJK HIER ALLE KOFFER AANBIEDINGEN OP TRAVELBAGS.NL