Wat zijn jouw ervaringen met koffers? Wij van Goedekoffer.nl zijn erg benieuwd naar jou koffer ervaringen. (slechte en goede.) Laat het ons weten onderaan deze pagina bij reacties.

Inmiddels hebben 20 jaar ervaring met koffers en andere reisartikelen en wij weten inmiddels wel dat Samsonite de beste en meest verkochte koffers heeft. Natuurlijk zijn er nog duurdere koffer merken zoals Rimowa en Hartmann die van nog betere kwaliteit zijn, maar deze zijn ontzettend duur.

Samsonite is zeker ook niet goedkoop maar biedt al jarenlang de beste kwaliteit en garantie.

  • Welke koffer heb jij? 
  • Wat is jou ervaring met jou koffer? 
  • Waar let jij op bij het kiezen van een koffer?
  • Heb je liever een harde koffer, of toch een zachte koffer? 
  • Geef je liever iets meer uit voor een koffer? Of wil je zo goedkoop mogelijk? 

Laat het ons weten wat jou ervaring is of lees de ervaringen van onze andere bezoekers. (je reactie staat pas online als wij je opmerking goedgekeurd hebben.)

Opzoek naar de goedkoopste koffers? 

Koffers zijn er in ontzettend veel soorten en maten, op onze website geven wij een duidelijk overzicht over wat voor koffer merken en koffer soorten er allemaal zijn.  

Het bestellen van een koffer kan je het beste doen bij de grootste koffer specialist van ons land namelijk Travelbags.nl. Elke dag heeft deze webshop diverse goede aanbiedingen.

>> BEKIJK HIER ALLE KOFFER AANBIEDINGEN OP TRAVELBAGS.NL

 

About the Author

Johan

Ik ben Johan, en heb 20 jaar bij een groothandel van koffers en tassen gewerkt. Ik heb echt bijna alle koffers voorbij zien komen en kan best van mezelf zeggen dat ik een echte kofferspecialist ben. Als ik alle grote webshops bekijk zie ik dat er teveel aan keuze is. Er zijn ontzettend veel merken en ontzettend voor soorten koffers. En niet iedereen heeft verstand van koffers of andere reisartikelen.

View All Articles