Woezel en pip koffer? Zijn je kinderen helemaal fan van Woezel en Pip. Dan is het misschien wel leuk een Woezel en pip koffer te kopen voor op vakantie.

Iedereen kent Woezel en Pip wel, gecreëerd en bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst. Woezel en Pip zijn twee hondjes die goede vriendjes van elkaar zijn en die samen allerlei avonturen beleven. Het eerste boekje kwam in 2005 en in 2010 kwamen er animatieseries op de KRO, ook op DVD. Kinderen vinden het ontzettend leuk.

Er is genoeg te koop als het gaat om Woezel en Pip, boekjes, vriendenboekjes, gordijnen, muziek instrumenten, Gymtassen en natuurlijk veel meer.

Woezel en Pip koffer

Natuurlijk heb je ook Woezel en Pip koffers, hieronder een mooi overzicht.

Woezel en Pip koffer met naam:

Ontzettend leuk om cadeau te geven is de onderstaande koffer. Deze koffer is van handbagage formaat en van het merk Princess. Wat deze koffer zo speciaal maakt is dat je de naam van de persoon die de koffer krijgt erop kan laten zetten. Deze koffer zal zeker in de smaak vallen bij je kinderen.

woezel en pip koffer woezel en pip koffer met naam

Klik hier voor meer specificaties en de prijs. 

Merk: Princess Traveller
Afmetingen: 55 x 35 x 20 cm
Gewicht (leeg): 2,6 kg
Inhoud: 36 liter

Ga je heerlijk met je gezin op vakantie en mag je kind een eigen koffer meenemen? Dan is dit de leukste koffer die er is als ze fan zijn van Woezel en Pip.

Klik hier voor meer specificaties en de prijs. 

Woezel & Pip Reiskoffer Bol.com

Wil je iets goedkoper en wordt het een koffertje waar je kinderen ook speelgoed in kunnen doen en overal mee naartoe kan nemen dan kan je ook kiezen voor de onderstaande stuk goedkopere koffer op Bol.com

woezel en pip koffertje

Deze koffer is te koop voor € 39,95 bij Bol.com.

Tot Slot.

Als je alleen al zoekt in Google naar Woezel en Pip artikelen is er genoeg om uit te kiezen, maar als het gaat om een goede koffer dan is er niet zoveel. Natuurlijk wel leuke speelkoffers maar om echt mee op reis te gaan is eigenlijk alleen de bovenstaande koffer geschikt. Opzoek naar een andere leuke kinder koffer? Hier heb ik een leuk artikel over gemaakt met de leukste koffers. Deze kan je hier lezen.

Is je kind helemaal fan van Frozen bekijk dan alle Frozen koffers, koffers waar je op kan zitten!

Bedankt voor het lezen, ik hoop dat je er iets aan hebt. Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina.

About the Author

Lisa

Hallo, Ik ben Lisa 24 jaar en dol op reizen, in samenwerking met Goedekoffer.nl schrijf ik artikels over reizen en natuurlijk wat er allemaal bij komt kijken zoals koffers en reisaccessoires. Zelf reis ik veel over de hele wereld. Veel plezier met het lezen van mijn berichten!!

View All Articles